De kleinste HDTV PTZ-camera voor retailers

Een bewakingscamera voor een “efficiëntere organisatie van het winkelpersoneel en een betere bescherming.”

post-image-3
Axis, specialist in bewakingscamera’s heeft naar eigen zeggen “de kleinste pan/tilt/zoom (PTZ) camera ter wereld gereleased”. De camera is er voor de monitoring van winkels, banken, hotels en restaurants.

De AXIS M50-camera met een grootte van 13 op 5,6 cm (360°) kan filmen in HD-beeldkwaliteit. De ingebouwde microfoon kan geluid opnemen en een alarmsignaal voortbrengen, ook buiten de kantooruren. De fabrikant stelt dat in geval van verbouwing van de winkel, de observatiehoek kan worden aangepast zonder dat de camera verplaatst moet worden. Een netwerkkabel volstaat als voeding, en dient ook voor de overdracht van videobeelden en de bediening van de pan/tilt/zoom-functies. De camera die 400 vierkante meter kan coveren, is bestand tegen stof en water. Het toestel levert ook beelden wanneer het automatisch uitdoofsysteem is geactiveerd.

De AXIS M50-reeks is aangekondigd voor de maand april, en wordt verkocht aan 449 en 549 euro naargelang het model. Herinneren we ons dat in België de plaatsing van bewakingscamera’s geregeld is door collectieve arbeidsovereenkomsten en dat het personeel moet ingelicht zijn over de aanwezigheid van eventuele camera’s.
Show More
Back to top button
Close
Close