Zebra lanceert zijn Global ISV-programma

Zebra Technologies, specialist in print- en automatische identificatie-oplossingen, kondigt een Global ISV-programma aan, bestemd voor onafhankelijke software-leveranciers.

post-image-3
Dit programma, dat het PartnersFirst-programma aanvult, wil de relaties met de ISV’s versterken. Zij zijn de essentiële partners in de ontwikkeling van Zebra-oplossingen. De ISV’s krijgen nu marketing resources ter beschikking, alsook technische support. Volgens Norbert Terlouw, Zebra Country Manager van Zebra Technologies Benelux, wil het bedrijf “het gebruik en de integratie van Zebra-producten voor de ISV’s vergemakkelijken, zodat zij complete oplossingen kunnen voorstellen aan hun klanten.”

Het Global ISV-programma van Zebra biedt technische resources, toegang tot het ISV-portaal waarmee SDK kan worden gedownload, de meest recente drivers en ook productontwikkelingsplannen. Het portaal herbergt ook interactieve fora voor de ontwikkelaars waarop oplossingen kunnen uitgewisseld en gedeeld worden.

Tot slot zullen de ISV’s getrakteerd worden op commerciële en marketing/sales-voordelen, de toegang tot nieuwe markten, “co-branded” marketing support en het gebruik van het Zebra logo. De ISV’s zullen ook een beroep kunnen doen op de contacten die Zebra reeds heeft met Motorola, IBM, Oracle en SAP.

Prisym ID, gespecialiseerd ontwikkelaar in etikketagesoftware, integratie van barcodes en RFID, is één van de eerste ISV’s die toetreden tot het Global ISV-programma.
Show More
Back to top button
Close
Close