Student Corner: Ricoh Belgium helpt jongeren

Vanaf nu kunnen studenten die op zoek zijn naar een stage, een mentor voor de opstelling van hun scriptie of een eerste job, een bezoekje brengen aan www.studentcorner.be

post-image-3
Deze website, die werd opgericht door Ricoh, heeft als doel studenten te laten kennis maken met bedrijven. Ook leerkrachten kunnen zich naar de website begeven, en vinden er verschillende beschikbare samenwerkingsvormen: stages, afstudeeropdrachten, bedrijfsbezoeken, enz.

Eric Gryson, CEO van Ricoh Belgium, wil zo een brug bouwen tussen de “theorie van de school en de praktijk van het professionele leven. Studenten kunnen na hun opdracht Ricoh opnemen in hun C.V. Het gebeurt ook dan we sommige van onze stagiairs aanwerven nadat zij hun studies hebben afgerond.”

Concreet gesteld verwelkomt Ricoh Belgium stagiairs van hogescholen uit het laatste en het voorlaatste jaar, en die één van deze richtingen volgen: informatica, marketing/communicatie, economische wetenschappen/management, office management en copywriting/journalistiek.
Show More
Back to top button
Close
Close