Mobiele telefoons van HP?

De inhoud van de aanstaande HP-persconferentie op 9 februari, die we drie weken geleden aankondigen, krijgt gestalte. Er lijken een aantal mooie nieuwtjes te worden aangekondigd.

post-image-3
Het thema van de conferentie is gekend: WebOS. Sinds de overname van Palm door HP een paar maanden geleden, was er geen enkele twijfel mogelijk dat de nummer 1 van de constructeurs zich terug op de mobiele telefoniemarkt zou gaan begeven, na deze sinds de iPaq te hebben opgegeven. 

De berichten van het management wijzen al een tijdje op een lancering van een HP-tablet gebaseerd op het WebOS van Palm, maar er bestonden nog steeds twijfels over een parallelle release van een gamma smartphones. De mist is nu opgeklaard: HP gaat wel degelijk mobiele telefoons uitgeven. HP gaat ook gebruik maken van een dynamische politiek om het leven van de ontwikkelaars van applicaties te vergemakkelijken. Waarschijnlijk zullen de nieuwe producten niet eerst in België worden gelanceerd, maar niettemin wordt reikhalzend uitgekeken naar de persconferentie van 9 februari.
Show More
Back to top button
Close
Close