Nieuw distributiecentrum voor Belgacom

Belgacom heeft een contract gesloten met de transport- en logistieke onderneming Groep H. Essers met als doel tegen eind 2011 al haar logistiek te centraliseren.

post-image-3
Met deze samenwerking wil Belgacom het geheel van zijn activiteiten centraliseren in een nieuwe distributieplaats gesitueerd op de site van de onderneming Groep H. Essers, in Courcelles, nabij Charleroi.

Belgacom zegt dat het zijn logistieke activiteiten omwille van een grotere efficiëntie wil centraliseren op eenzelfde plek. Het nieuwe gebouw zal de huidige centers in Gent, Brussel, Kortrijk, Mechelen en Nijvel vervangen.

Essers, een Limburgs familiebedrijf opgericht in 1928, is actief op Europese bodem. Het is Essers dat het nieuwe gebouw zal optrekken. Dit gebouw zal operationeel zijn tegen eind 2011. Belgacom vertrouwt zijn eigen personeel een deel van zijn stockage-activiteiten toe. Groep H. Essers zal op zijn beurt verantwoordelijk zijn voor de stockage, assemblage en recyclage. Een externe partner zal zich in het nieuwe gebouw ontfermen over de reparaties.
Show More
Back to top button
Close
Close