Apple Mac Store geopend

We kondigden het al aan in december: de Mac App Store heeft onlangs zijn deuren geopend. De site biedt al meer dan 1.000 gratis en betalende apps aan.

post-image-3
Apple beweert reeds vanaf dag één meer dan 1 miljoen gedownloade apps te hebben vastgesteld. De Apple Mac Store is een beetje wat de App Store voor de iPhone is, maar dan voor Mac-computers.

De aankopen worden gedaan via een iTunes-account, de installatie kan in één stap afgehandeld worden. De Mac App Store biedt apps in verschillende categorieën, zoals Onderwijs, Games, Graphics & Design, Lifestyle, Productiviteit, Utilities,…

De apps worden aangeboden door Autodesk, Ancestry.com en Boinx. De iPhoto apps, iMovie en GarageBand van de suite iLife’11 worden afzonderlijk verkocht op de Mac App Store. Je kan er ook de fotobewerkingssoftware Aperture 3 terugvinden aan het tarief van 62,99 euro.
Om in België toegang te krijgen tot de Mac App Store, volstaat het om de software-update Mac OS X v10.6.6 te downloaden. Dit kan op de website apple.com/benl/mac/app-store.
Show More
Back to top button
Close
Close