Nieuwigheden op  CES Las Vegas

Zoals elk jaar wordt in Las Vegas de Consumer Electronic Show gehouden, de wereldbeurs voor electronica voor het grote publiek. Aan de vooravond van de start van het event, bezorgen wij u reeds een aantal verwachte nieuwigheden.

post-image-3
De eerste nieuwigheid is een LCD 3D televisietoestel van 72 inch (178 cm), van LG. Dit is momenteel het grootste 3D-televisietoestel ter wereld. De LZ9700 is een model waarbij het dragen van een 3D-bril niet vereist is. De achtergrondverlichting is van het LED-type. LG belooft ook 3D mobiele televisies van 7-inch. Tenminste één hiervan vereist geen gebruik van een 3D-bril. 

Volgens een artikel in de Wall Street Journal zal op de CES show in Las Vegas ook een tabletversie van Windows worden voorgesteld. Volgens de gepubliceerde informatie zal deze versie zijn ontworpen om te draaien op tablets die uitgerust zijn met een ARM-processor (zoals deze die Apple gebruikt).

Microsoft verklaarde reeds in juni dat het een nieuwe versie beoogde van zijn OS, onder de naam van Windows Embedded Compact 7. Deze nieuwe versie richt zich op apparaten zoals decoders en tablets. Momenteel is het echter onmogelijk te zeggen dat het OS voor de tablet gebaseerd zal zijn op Windows Embedded Compact 7. Wat wel zeker is, is dat een jaar geleden (op CES 2010), de CEO van Microsoft, Steve Ballmer, reeds een Windows versie voor de tablet had aangekondigd. Blijkbaar liep de ontwikkeling hiervan een lichte vertraging op...
Show More
Back to top button
Close
Close