Nieuwe algemeen directeur bij Panasonic Europe

Panasonic heeft Hiroyuki Nishiuma benoemd tot algemeen directeur voor de B2B-activiteiten in Europa. Het zal zijn taak zijn om de groei van professionele producten en diensten te verzekeren op de Europese markten.

post-image-3

Panasonic heeft Hiroyuki Nishiuma benoemd tot algemeen directeur van de afdeling Panasonic System Communications Company Europe, gevestigd in het Duitse Wiesbaden.

Hiroyuki Nishiuma, die kan bogen op 30 jaar ervaring, wil zijn bijdrage leveren aan de Europese samenleving door producten van hoge kwaliteit en oplossingen met toegevoegde waarde aan te bieden aan bedrijven op het Oude Continent.

"Wij opereren binnen een snel veranderende commerciële omgeving die zijn maturiteit bereikt heeft. De bedrijven worden met vele uitdagingen geconfronteerd, van de manier van werken en de levering van producten en diensten op de markt, tot de productieprocessen. Onze technologieën en de capaciteit om die te integreren om nieuwe oplossingen te ontwikkelen, laten juist toe om heel wat van die problemen op te lossen", aldus H. Nishiuma.

Panasonic heeft ook een nieuw initiatief gelanceerd voor zijn B2B oplossingen, "Gemba Process Innovation" genoemd, dat de Europese commerciële klanten wil helpen in de sectoren vervaardiging, logistiek en detail, om hun productiviteit en de tevredenheid van de klanten te verbeteren.

Show More
Back to top button
Close
Close