Koen Van Beneden neemt de leiding bij HP Belux op zich

Koen Van Beneden neemt het management van HP Belux op zich. Als Managing Director zal hij het IT-bedrijf leiden vanaf 1 februari.

post-image-3

De Amerikaanse computerreus meldt de benoeming van Koen Van Beneden aan het hoofd van het bedrijf HP, voor België en Luxemburg. Als verantwoordelijke van HP BeLux zal hij de organisatie van deze twee markten beheren, en voor een rendabele groei moeten zorgen voor het hele portfolio, bestaande uit Personal Systems, Printing, Graphics Solutions Business en 3D Printing.

Met zijn meer dan 10 jaar ervaring had Koen recent de functie van General Manager van de afdeling Personal Systems. Als 35-jarige is hij een van de jongste Managing Directors van een multinationals van dergelijke omvang.

Koen volgt Dirk Slachmuylder op, die zijn loopbaan buiten HP verderzet. Die laatste was Managing Director van HP Belux sinds de opsplitsing van Hewlett -Packard in HP Inc en HPE, die vijf jaar geleden doorgevoerd werd.

Koen zal zijn nieuwe functies vanaf 1 februari officieel opnemen. Die omvatten de uitrol van een meerjarenplan van HP om zowel de positie van het bedrijf te ontwikkelen in de domeinen PC en print, als op de markten van 3D en grafische industrie.

Show More
Back to top button
Close
Close