Nieuw directieteam voor Orange Belgium

De beheerraad van Orange Belgium heeft de nieuwe samenstelling van het Uitvoerend Comité van het bedrijf bekrachtigd. De nieuwe organisatie wil de strategie van het bedrijf ondersteunen, die van de ervaring van de klant en van de convergentie van vast-mobiel de kern van haar prioriteiten maakt.

post-image-3

Vanaf 1 oktober 2015 zal Alain Ovyn, momenteel Chief Customer Service Officer, de functie hebben van Chief Transformation & Digital Officer. In die functie zal het zijn taak zijn om de customer journey te vereenvoudigen en het bedrijf wendbaarder en efficiënter te maken. Hij zal ook belast zijn met operational excellence en IT.

Stéphane Janssens werd benoemd tot Chief Customer Experience Officer, verantwoordelijk voor de end-to-end klantervaring, in samenwerking met alle directies. Hij zal ook belast zijn met de klantendienst. Stéphane is momenteel Directeur aankopen, en heeft 17 jaar lang verschillende leidinggevende functies uitgeoefend bij Orange Belgium, waarvan de helft bij de klantendienst.

Werner De Laet, momenteel CEO van Orange Luxemburg, werd benoemd tot Chief Wholesale & Innovation Officer. Buiten zijn uitvoerende verantwoordelijkheid bij Orange Luxemburg zal Werner verantwoordelijk zijn voor de groothandelsactiviteiten van Orange Belgium alsook voor de pijler innovatie, in nauwe samenwerking met de Orange Group.

Vanaf 1 december 2016 zal Arnaud Castille de post van Chief Finance Officer hebben. Hij vervangt Ludovic Pech, die de Group Orange vervoegt waar hij Chief Financial Officer wordt voor de regio Midden-Oosten en Afrika. Arnaud is momenteel Head of Mergers and Acquisitions bij de Orange Group sinds 2013. Hij beschikt over een stevige financiële ervaring en een uitstekende kennis van de telecomsector, verworven tijdens de verschillende directiefuncties in de sector, waaronder 6 jaar als CFO bij Maroc Telecom.

"Ik verheug me over het uitrollen van onze nieuwe organisatie die onze strategie ten goede komt, met een stevig en ervaren directiecomité, bestaande uit mannen en vrouwen vol talent, vol energie", verklaarde Michael Trabbia, CEO van Orange Belgium..

Show More
Back to top button
Close
Close