ZapFi versterkt de directie met Stefaan Top als President

Vandaag kondigt ZapFi, aanbieder van intelligent mobile marketing en customer insight, de benoeming van Stefaan Top als president aan. In deze rol zal Stefaan ZapFi’s visie op mobiele marketing realiseren - zoals Gery Pollet, de oprichter en CEO van het bedrijf, deze uiteen heeft gezet. 

post-image-3
De afgelopen 28 jaar heeft Stefaan executive en non-executive senior posities bekleed in start-ups en grotere bedrijven in Europa: Apple Computer, Gevaert, Planet Internet, Pythagoras, Artilium en recent Pierre & Vacances Center Parcs Group.
Gery Pollet, CEO en oprichter van ZapFi, zegt: “In de afgelopen jaren heb ik de persoonlijkheid en managementvaardigheden van Stefaan leren kennen en ik ben ervan overtuigd dat hij ZapFi met zijn commerciële en managementexpertise naar een hoger niveau kan brengen en onze internationale uitbreiding kan aansturen.”
Stefaan Top zegt: “Gery’s visie op intelligente mobiele marketingoplossingen en de opportuniteiten die hij ziet voor ZapFi, maken me heel erg enthousiast. Het is een fantastische uitdaging om Gery en het ZapFi team te helpen om deze belofte waar te maken.”
Stefaan behaalde een Master Diploma in Bedrijfseconomie aan de Brusselse Business School VLEKHO (nu HUB), en een postgraduaat Bedrijfsbeheer van de Solvay Business School aan de VUB, Vrije Universiteit Brussel.
Show More
Back to top button
Close
Close