Portland gaat de nieuwe Ceano aanbieding van Colt verdelen.

De VAR`s en system integrators van Portland zullen de cloud-diensten kunnen beheren, configureren en verkopen aan kleine en middelgrote ondernemingen.

post-image-3

Het platform van `informatie-uitwisseling` voor bedrijven, heeft vandaag haar nieuwe samenwerking met de groothandel Portland aangekondigd.  De aanbieding van cloud-diensten zal de nieuwe aanbieding Ceano Colt België helpen te verspreiden.


Het Colt Ceano aanbod, aangeboden aan KMO`s sinds het begin van april bestaat uit een scala van ICT-diensten op aanvraag. Het omvat, in de vorm van een uniek contract, applicaties van virtuele server en  virtuele desktop, communicatie- en samenwerkingsmiddelen, en spraak en internettoegang. Aan de resellers wordt de Ceano door Colt voorgesteld als “een nieuwe en unieke manier om de behoeften van de telecommunicatie en de IT-diensten aan hun klanten snel en gemakkelijk via een internetportaal te beheren.


Sales Manager bij Portland, Rick Hebly overweegt het aanbod Ceano als een manier voor de partners om "vanuit één plaats evenveel gehoste services aan te bieden als een connectiviteit.  Het is een opluchting voor de partners die vanaf nu hun klanten met een leverancier op de cloud kunnen brengen om hun business model te ontwikkelen. "Hij ziet deze portefeuille ook als een " nieuwe bron van regelmatige inkomsten. "

Tegelijkertijd zal Colt een volledig opleidings-en supportprogramma aanbieden.

Ceano biedt een internetconnectiviteit gegarandeerd door de SLA, het veilig telewerken, de Voice en VoIP services, de messaging Managed Exchange 2010, de Unified Communications van Microsoft Lync, de Microsoft SharePoint, de creatie van werkruimtes die overal beschikbaar zijn, etc..

Show More
Back to top button
Close
Close