Symantec`s beveiligingssoftware voor kmo`s komt als beste uit vergelijkende test

Het testlabo Passmark Software heeft een vergelijkende test gedaan van vijf verschillende beveiligingstoepassingen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Die zijn almaar meer het slachtoffer van cybercriminelen. Het aantal gerichte aanvallen tegen kmo¹s verdrievoudigde in 2012, zo blijkt uit Symantec¹s recente Internet Security Threat Report (ISTR). Symantec Endpoint Protection Small Business Edition (SBE) 2013 scoorde de beste totaalscore op 15 prestatietests.

post-image-3
De cloudversie van Symantec Endpoint Protection SBE 2013 scant tot 22 keer sneller naar bedreigingen (zoals malware) dan de concurrentie en vergt minder dan 1% van de rekenkracht van een Windows 8-computer. Indien uitgerust met de software van Symantec start die in amper 24 seconden.
 
In vergelijking met concurrerende zakelijke internetbeveiligingssoftware biedt Symantec Endpoint Protection Small Business Edition 2013 dus optimale bescherming zonder in te boeten op gebruikersproductiviteit en computerprestaties. Symantec Endpoint Protection Small Business Edition 2013 is beschikbaar via het internet (cloud) of in een traditioneel licentiemodel.
 
Symantec wil met Endpoint Protection Small Business Edition 2013 tegemoet komen aan de behoeften van kmo`s op het gebied van digitale informatiebeveiliging. Het product is op enkele minuten tijd te installeren, het beschermt tegen virussen en kwaadaardige software (malware) en het wordt automatisch geüpdatet om de informatie op laptops, desktops en servers te beschermen. Het product ondersteunt Windows 8 om ook computers met het nieuwe besturingssysteem van Microsoft te beveiligen. Endpoint Protection Small Business Edition 2013 beschermt eveneens tegen schadelijke bestanden op usb-sticks. Die liggen vaak aan de basis van een malware-besmetting. Via het internet kunnen Symantec-partners (de informaticadienstenbedrijven die de technologie van Symantec bij kmo`s installeren, onderhouden en ondersteunen) de informatiebeveiliging en back-ups van hun klanten controleren en beheren.
Show More
Back to top button
Close
Close