Biedt uw camping gasten uitstekende wifi!

Het campingseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat mensen veel tijd buiten doorbrengen. Veel campings willen hun gasten voorzien van draadloos internet. Een goed werkende Wi-Fi verbinding kan een beslissende factor zijn voor gasten om voor een campingplaats te kiezen. 

post-image-3
Uitstekende dekking 
Dankzij het hoge uitzendvermogen voorziet EnGenius elk standplaats van een draadloos signaal. EnGenius kan samen u uitstekend werkende Wi-Fi netwerken realiseren. Door het hoge uitzendvermogen en ontvangstgevoeligheid kan er met de krachtige outdoor Access Point van EnGenius een draadloos netwerk worden ingericht dat elke standplaats van een sterk draadloos signaal voorziet. Dankzij het inventieve mounting-systeem kunnen de apparaten bevestig worden aan palen of muren. De hoge IP-waardering bewijst dat de Access Points van EnGenius zijn eenvoudig op te hangen en te installeren. 
Camping Zeven Linden
Gevestigd in de bossen tussen Hilversum, Soest en Baarn, biedt camping de Zeven Linden haar gasten sinds 2010 draadloos internet aan met de producten van EnGenius. Met een capaciteit van 280 plaatsen ontvangt de camping jaarlijks zo’n 2500 gasten. De eigenaar merkte dat er de laatste jaren veel vraag was naar internet verbinding. Op advies is gekozen voor de producten van EnGenius en de eigenaar is zeer blij met deze keuze. “ Ik ben een meer dan tevreden klant, het opgeleverde Wi-Fi netwerk voldoen volledig aan mijn wensen en verwachtingen”, aldus de eigenaar. 
Camping Zeven Linden is een van de voorbeelden van camping projecten, waar EnGenius voor een Wi-Fi netwerk heeft gezorgd.
Show More
Back to top button
Close
Close