Copaco versterkt zijn positie op de Belgische markt

IT-distributeur Copaco versterkt zijn positie in België. Via een grootschalige positioneringscampagne draagt het bedrijf zijn ambitie breed uit. 

post-image-3
In de loop van het voorbije jaar heeft Copaco hard gewerkt om zijn klanten beter te leren kennen, zijn service te optimaliseren, sneller te reageren en stipter te leveren. Bij de start van het nieuwe jaar werd de “Copaco Promise” gelanceerd. “De belofte aan onze klanten dat we tot het uiterste gaan op het vlak van bereikbaarheid, flexibiliteit en snelheid in antwoord, service op maat en een kwalitatieve, proactieve logistiek. Het klantencharter toont onze ambitie. Dagelijks streven we er naar om met onze service het verschil te maken”, zegt Luc Schulze, Director Copaco Belgium. “We zijn enthousiast dit te kunnen bewijzen via onze campagne, die zowel zorgt voor een duidelijke positionering als interessante aanbiedingen voor onze klanten.”
Om IT-resellers te overtuigen van zijn kwaliteit zette Copaco een originele actie op, waarbij Copaco wordt geprofileerd als “the key to your benefits”. Bij deze actie wordt vanaf 10 april iedere dag een ander merk in de kijker gezet en dit een hele maand lang. Met de interessante aanbiedingen is deze actie niet te missen voor alle Belgische en Luxemburgse IT-resellers. Volgens Copaco dus het ideale moment om het bedrijf beter te leren kennen en hun service uit te testen.
Show More
Back to top button
Close
Close