Nextel strikt Alcatel-Lucent country manager Eric Brant

Op twee april neemt Eric Brant het roer van Nextel in handen na het vertrek van Bart Troubleyn. Als kersvers algemeen directeur wil hij in de eerste plaats verderzetten wat de Wommelgemse telecomspecialist vandaag al erg goed doet: “Ik ken Nextel als een business partner waarmee het goed zaken doen is. De service en het kwaliteitsniveau liggen heel erg hoog. Dat is een fantastische basis om de uitdagingen in onze steeds veranderende telecommarkt aan te gaan.”.

post-image-3

Oude bekende

Eric Brant is een informaticus met een ruime ervaring bij MCC-Compulec, Proximus, Skynet en Belgacom Enterprise. Sinds 2009 leidt hij als country manager de Belgisch-Luxemburgse tak van Alcatel-Lucent.

Nextel is voor Brant geen vreemde omgeving: “Ik ken Nextel al jaren als een uitstekende partner van Alcatel-Lucent. In die context heb ik ook altijd heel graag met hen samengewerkt. Sterker nog: waarin Nextel zich onderscheidt van de concurrentie, is precies in de efficiëntie van de processen en de kwaliteit van de service. Die is echt ongezien.”

Belgisch bedrijf

Nextel telt 150 medewerkers en boekte vorig jaar een omzet van 30 miljoen euro. Brant: “Zo veel Belgische bedrijven van dat formaat zijn er niet in onze sector. Het strategische beslissingscentrum ligt hier in Wommelgem, en in Aartselaar bij moederbedrijf TelelinQ. Dat maakt dat ik heel direct kan participeren in die beslissingen. Dat spreekt me natuurlijk aan.”

“Nextel groeit bovendien elk jaar – en dat in crisistijd. Dat is geen toeval. Het zal er voor mij dus in de eerste plaats op aan komen om verder te bouwen op alle kwaliteiten die we in huis hebben.”

Show More
Back to top button
Close
Close