Toshiba Consumer Products stelt nieuwe producten voor tijdens Toshiba World 2013

Toshiba lanceert tweede generatie Ultra HD-tv¹s

post-image-3

Lint, 21 maart 2013 ­ Tijdens Toshiba World op 20 maart in Amsterdam heeft Toshiba Consumer Products de M9-serie Ultra HD geïntroduceerd. Toshiba is daarmee de eerste leverancier die Quad Full HD-superresolutie-tv`s wereldwijd binnen het bereik van consumenten brengt. De M9-serie Ultra HD (UHD) 3D Smart LED-tv`s, met een resolutie van maar liefst 3.840 x 2.160 pixels, is verkrijgbaar in drie indrukwekkende formaten: 146 cm (58²), 165 cm (65²) en 213 cm (84²). Na de lancering in 2010 van de compacte, brilloze 3D UHD-tv`s in Japan, in 2012 gevolgd door de introductie van de 140 cm (55²) ZL2 in een groter aantal markten, vertegenwoordigt de nieuwe M9-serie UHD-tv`s Toshiba¹s tweede generatie, briljant gedefinieerde tv-schermen. Aangedreven door de krachtige CEVOTM 4K-multi-processor van Toshiba bieden de tv`s uit deze serie ultiem kijkplezier, of het nu gaat om speelfilms, tv-uitzendingen, videogames, foto`s of PC-toepassingen.
 
Toshiba steekt nieuwe Cloud-tv¹s in nieuw jasje

Lint, 21 maart 2013 ­ Toshiba Consumer Products introduceert vier nieuwe series HD LED Smart-tv`s met Cloud-functionaliteit: de L4, M6, L7 en M8. Cloud-tv is Toshiba`s kersverse concept van connected tv-entertainment, waarbij niet alleen optimaal gebruikgemaakt wordt van de intelligente toegang tot content, zoekfuncties en tips, maar ook van sociale netwerkfuncties via de Cloud. Alle toestellen uit genoemde series zijn uitgevoerd in Toshiba`s nieuwe, uniforme design. Ze zijn verkrijgbaar in mat of glanzend zwart en in een grote verscheidenheid aan schermgroottes: van 81 cm (32²) tot 146 cm (58²).
 
Nieuwe Blu-ray DiscTM-spelers van Toshiba ideaal voor streaming media

Lint, 21 maart 2013 ­ In antwoord op de groeiende belangstelling van consumenten voor streaming media introduceert Toshiba Consumer Products vier nieuwe 2D/3D Blu-ray DiscTM-spelers met Smart-tv-functionaliteit. De BDX5400KE, BDX44KE, BDX3400SE en BDX2400KE, die functies voor het afspelen van optische schijfjes combineren met een eenvoudige toegang tot online-entertainment, voldoen aan allerlei digitale-mediabehoeften, zelfs als ze verbonden worden met tv`s zonder toegang tot internet. De spelers hebben een stijlvol, compact ontwerp, gebaseerd op Toshiba`s nieuwe, uniforme productdesign. Ze worden geleverd in twee chique kleuren: luxueus zwart en gezandstraald zilver.
 
Toshiba presenteert eerste tv¹s en Blu-ray DiscTM-spelers in nieuw uniform design

Lint, 21 maart 2013 ­ Met een rijk scala aan nieuwe tv`s en Blu-ray DiscTM-spelers brengt Toshiba Consumer Products de eerste producten op de markt die zijn gegoten in een nieuwe, karakteristieke huisstijl: de tv`s uit de L4-, M6-, L7- en M8-serie, uitgerust met Toshiba`s Cloud-tv, de paradepaardjes uit de M9-serie Ultra HD-tv`s en de nieuwe lijn Blu-ray DiscTM-spelers (de BDX2400KE, BDX3400SE, BDX4400KE en BDX5400KE) zijn uitgevoerd in deze nieuwe stijl.
 

Nieuwe UltrabooksTM van Toshiba onderscheiden zich door eigen touch

Breda, 21 maart 2013 ­ Tijdens Toshiba World op 20 maart in Amsterdam heeft Toshiba Information Systems Benelux twee nieuwe, slanke en elegante Ultrabooks voor zakelijk en privé-gebruik aangekondigd: de Satellite U840t-101 en -102. Deze Ultrabooks zien er met hun flinterdunne, geborstelde, metalen behuizing stijlvol uit en wegen slechts 1,8 kilo. Dankzij het 35,6 cm (14,0²) capacitieve, high-brightness HD-touchscreen zijn ze bovendien eenvoudig en intuïtief te bedienen. Kleuren en details geven ze op briljante wijze weer, met een indrukwekkende helderheid en scherpte. En ook hun performance en batterijlevensduur (bijna zes uur) mogen er zijn.
 
 
DynadockTM V3.0 van Toshiba vergemakkelijkt toegang tot PC-accessoires

Breda, 21 maart 2013 ­ Toshiba Information Systems Benelux breidt zijn portfolio handige, slimme PC-accessoires uit met een nieuw, universeel USB 3.0-dockingstation: de DynadockTM V3.0. Deze slanke en stijlvolle mini-dockingoplossing vergroot het aantal connectiviteits- en multimediaopties van Windows-PC`s, zonder dat er sprake is van een wirwar van kabels. De ingebouwde Full HD-digitale-videokaart stelt gebruikers in staat het dockingstation te koppelen aan een extern HD-beeldscherm. Met in totaal zes USB-poorten, waarvan twee voor een snelle USB 3.0-dataoverdracht, is er meer dan genoeg ruimte voor het aansluiten van PC-randapparatuur en digitale gadgets.
 
Toshiba introduceert nieuwe compacte palmheld Full HD-camcorder voor home-videofanaten

Breda, 21 maart 2013 ­ Om de kloof te dichten tussen de handzame videocamera`s voor het direct schieten van bewegende beelden en de meer geavanceerde filmcamera`s voor creatieve videoprosumenten lanceert Toshiba Information Systems Benelux de Camileo X450. Deze nieuwe palmheld Full HD-camcorder heeft diverse verbeterde functies aan boord, die meer mogelijkheden en een hogere beeldkwaliteit bieden bij het maken van home-video¹s. Met de 23x optische zoom en de sensationele 30x geavanceerde zoom kunnen zelfs de kleinste details worden vastgelegd. Dankzij de 8 megapixel BSI-sensor is ook het filmen bij weinig licht geen probleem en verkleint de ingebouwde Electronic Image Stabiliser (EIS) het risico op onscherpe beelden als er met de hand wordt gefilmd.

Show More
Back to top button
Close
Close