Veeam Software optimaliseert Cloud Provider-programma

Veeam Software, leverancier van back-x replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMwarevSphere® en Windows Server Hyper-V, kondigt verbeteringen aan binnen het Veeam Cloud Provider (VCP)-programma. Dit programma biedt zowel hostingproviders, telecombedrijven als cloudleveranciers een flexibele licentieovereenkomst die volledig is afgestemd op hun verkoopmodel. De mogelijkheid om licenties te huren, biedt deelnemers meer flexibiliteit bij het ontwikkelen van hun dienstenaanbod.

post-image-3

De verbeteringen binnen het VCP-programma omvatten:

- Huurlicenties met volume-commitment: dit nieuwe licentiemodel, gericht op middelgrote en grote hostingproviders, is gebaseerd op een vaste maandelijkse afname van één of meerdere Veeam-oplossingen voor een periode van een jaar.

- Extra kortingen: door deze commitment aan te gaan, profiteert de VCP-partner van extra kortingen en financiële ondersteuning bij lokale marketing- en salesactiviteiten.

“Dit nieuwe op commitment gebaseerde huurmodel is een aanvulling op de huidige Veeam-modellen die bestaan uit permanente licenties en facturatie per VM”, vertelt Gilles Pommier, Channel Director EMEA bij Veeam. “Het nieuwe model biedt hostingproviders en cloudleveranciers meer flexibiliteit bij het ontwikkelen van hun dienstenaanbod en stelt hen in staat de kosten van vaste activa nog verder te verlagen. Het biedt hen tevens de mogelijkheid hun positie in de cloud-community te versterken.”

Onlangs breidde Veeam de ondersteuning uit van VMwarevCloud Director, de back-up- en restore-oplossing die voornamelijk gebruikt wordt door hostingproviders om hun dienstenaanbod te vergroten. Door gebruik te maken van de vCloud Director API kan Veeam de vCD-infrastructuur direct in Veeam Backup& Replication™ tonen, alle metadata en vApps-attributen opslaan en vApps en VM’s direct naar vCDrestoren, inclusief fast-provisionedVM’s.

Beschikbaarheid

Het nieuwe VCP-programma is vanaf heden beschikbaar voor hostingproviders, cloudleveranciers en Veeam-resellers. Om in aanmerking te komen voor het VCP-programma dient de partner of cloud- of hostingprovider zich aan te melden voor accreditatie via: http://www.veeam.com/veeam-cloud-providers.html.

Show More
Back to top button
Close
Close