Nieuwe OKI multifunctionals zeer geschikt voor KMO

OKI Systems, toonaangevend specialist in innovatieve printoplossingen, breidt zijn productportfolio verder uit met drie nieuwe instapmodellen desktop kleuren-MFP’s: de 3-in-1 MC332dn, de 4-in-1 MC342dn en de MC342dnw. Door deze aanvulling op het bestaande portfolio heeft OKI nu een volledige line-up aan A4 kleuren MFP’s beschikbaar voor elk type organisatie binnen de KMO markt.

post-image-3

Vijfsterren-MFP’s voor weggeefprijs

Hoewel de nieuwe desktop kleuren-MFP’s compact én voordelig zijn, bieden ze wat functionaliteit betreft dezelfde mogelijkheden als hun professionele zakelijke MFP-broers. Dankzij OKI’s platformstrategie hebben ze in hoofdlijnen dezelfde constructie als de high-performance systemen. Dit betekent dat klanten verzekerd zijn van een optimale compatibiliteit, ook als het gaat om verbruiksmaterialen: deze zijn identiek aan die van de instapkleurenprinters C301dn en C321dn. De nieuwe modellen bieden de hoogst mogelijke productiviteit en een overtuigende kwaliteit, vergen weinig ruimte en zijn vriendelijk geprijsd. Met name voor kleine en middelgrote ondernemingen, thuiskantoren en start-ups zijn een klein formaat en een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding belangrijk. “De introductie van deze nieuwe instapmodellen is een logische stap, waarmee we de hoge OKI-kwaliteit in het kleuren-MFP-segment nu ook binnen bereik brengen van klanten met kleinere afdrukvolumes en een beperkter budget”, zegt Patrick Arnou, General Manager OKI Systems Benelux. “Door de verder aanvulling van ons assortiment met deze nieuwe MFP’s hebben de KMO’s nu keuze te over.”
 
Draadloos afdrukken

Om tegemoet te komen aan de wensen van de eindgebruiker is de MC342 tevens verkrijgbaar in een uitvoering die aangestuurd kan worden via WLAN. “De draadloze technologie is inmiddels niet meer weg te denken uit ons leven”, aldus Patrick Arnou. “De MC342dnw zet binnen de entry desktop MFP-markt niet alleen een nieuwe standaard op het gebied van connectiviteit, maar ook op het vlak van kwaliteit en functionaliteit.” Vanzelfsprekend beschikken alle multifunctionele producten over de geavanceerde, energiebesparende ‘Auto-Off’-modus waarbij de printer slechts 0,5 watt aan energie verbruikt en kunnen ze, dankzij OKI’s platformstrategie, gebruikmaken van dezelfde verbruiksmaterialen als de kleurenprinters uit de C300-serie.”

Show More
Back to top button
Close
Close