SMARTdoc & Irisoft Solutions linken document management aan Venice C-Logic

Op vraag van de klanten van het boekhoud/ERP pakket Venice sloegen SMARTdoc en Irisoft Solutions uit Antwerpen de handen in elkaar. Doel was om Venice, één van de oplossingen van Unit4 Business Software, te koppelen met SMARTdoc, de document management oplossing van de gelijknamige Belgische specialist in digitale archiveringssoftware.

post-image-3

De gezamelijke integratie zorgt ervoor dat documenten voortaan gekoppeld kunnen worden aan de juiste transactie, relatie of productfiche.

Archiveren en opzoeken wordt zo een stuk makkelijker en bespaart de Venice gebruikers de nodige tijd in het archiveren en opzoeken. SMARTdoc, dat eerder al integraties presenteerde met oa SAP Business One, MS Dynamics en DBFACT versterkt op deze manier zijn leidende rol als de document management oplossing voor de Belgische KMO.

Ivo Bols, zaakvoerder van Irisoft Solutions, ziet alleen maar voordelen. "Met de sterke link van onze Venice oplossing met SMARTdoc kunnen we klanten die vandaag soms verloren lopen in de bergen documenten, nog beter van dienst zijn. De integratie met SMARTdoc past perfect in onze visie rond `Het Digitale Kantoor` die we reeds jaren promoten. Een duidelijke win-win voor ons en onze klanten."

Ook Tom Pintens, Sales Manager bij SMARTdoc, ziet het zo. "SMARTdoc zet sinds het ontstaan sterk in op integraties met bestaande ERP en boekhoudoplossingen. De integratie met Venice laat toe aan de gebruikers om meer te focussen op hun kerntaken en minder op het archiveren van documenten."

Show More
Back to top button
Close
Close