OKI Europe benoemt Harry Takahashi tot nieuwe algemeen directeur

Harry Takahashi is met ingang van 1 maart 2013 benoemd tot algemeen directeur van OKI Europe Ltd. Takahashi volgt in deze functie Terry Laidlaw op, die na 22 jaar met pensioen gaat.

post-image-3

Takahashi trad in 1982 in dienst bij OKI en bekleedde sindsdien binnen de organisatie een aantal functies, zowel in Japan als Europa. In zijn meest recente functie was hij adjunct-directeur van OKI Europe. Hieraan voorafgaand was hij executive manager binnen de overzeese verkoopafdeling van moederbedrijf OKI Data Corporation en vice-president marketing voor de EMEA-regio. Sinds zijn aanstelling als adjunct-directeur in 2011 werkte hij nauw samen met Laidlaw om het bedrijf door een periode van ingrijpende veranderingen te leiden.

"Het doet mij bijzonder veel deugd om deze nieuwe rol op mij te nemen, op een moment dat OKI Europe op het punt staat te profiteren van een aantal belangrijke commerciële initiatieven die we de afgelopen twee jaar hebben ontwikkeld", zegt Takahashi. "Nu we een uitgebreid portfolio hebben opgebouwd van producten en managed print services/documentoplossingen, kijk ik er naar uit om de uitdagingen tegemoet te treden die ons KMO-klantenbestand biedt. Hetzelfde geldt voor de, in toenemende mate, zeer uiteenlopende behoeften van de grote ondernemingen.”

"In de afgelopen twee decennia speelde Terry Laidlaw een centrale rol in de opbouw van de OKI Group", benadrukt Takahashi. "Hij heeft in het bijzonder een sterke zakelijke aanwezigheid voor OKI tot stand weten te brengen in Centraal- en Oost-Europa. Zijn visie, voortvarendheid en enthousiasme waren de sleutel tot het succes van deze ontwikkelingen, die de perfecte springplank boden voor groei nu we een spannende periode ingaan van verdere uitbreiding voor heel OKI Europe."

"Ik ben blij een rol te hebben kunnen spelen bij het neerzetten van OKI Europe als belangrijke speler in de printmarkt", aldus Laidlaw. "Kijkend naar de toekomst ben ik ervan overtuigd dat het bedrijf onder de ervaren en deskundige leiding van Harry Takahashi de ambitieuze groeiplannen zal weten te realiseren die we hebben opgesteld voor de volgende ontwikkelfase van OKI Europe."

Show More
Back to top button
Close
Close