Nutanix en Exclusive Networks tekenen distributieovereenkomst

NUTANIX en Exclusive Networks tekenen distributieovereenkomst - Exclusive Networks breidt zo zijn aanbod aan oplossingen voor het datacenter uit -

post-image-3

Nutanix – leverancier van een nieuwe generatie geïntegreerde storage en compute oplossingen voor het SAN-loos datacenter – en Exclusive Networks – Value Add Distributeur gespecialiseerd in Security, Networking en Storage – kondigen vandaag hun distributieovereenkomst voor de Belux aan. Dit partnership ondersteunt Nutanix’s groeistrategie in België en Luxemburg en stelt Exclusive Networks in staat  om een innovatieve storage en compute oplossing toe te voegen aan zijn portfolio.

Nutanix levert een uniek geïntegreerd platform voor gevirtualiseerde datacenters zonder dat een SAN netwerk nodig is. De Nutanix technologie integreert storage en compute in één toestel dat schaalt van 1 tot honderden nodes. Dit nieuwe generatie concept maakt een eenvoudig, elastisch en slim datacenter mogelijk dat de gevirtualiseerde toepassingen in alle eenvoud laat draaien en groeien. Geïnspireerd door de SAN-loze gedistribueerde systemen die Google, Amazon, Facebook en Twitter aanwenden, is Nutanix de eerste die dit concept van eenvoudige en dynamische storage en compute clusters op de markt brengt.

"We zijn verheugd samen te werken met Exclusive Networks”, zegt Jan Ursi, Channel Sales & Marketing Director EMEA bij Nutanix. “De vraag naar Nutanix nieuwe generatie geïntegreerde storage en compute oplossing voor het SAN-loos datacenter groeit erg snel. Exclusive streeft steeds naar vernieuwing en heeft een portfolio van partners die vooruitstrevende nieuwe oplossingen neerleggen voor gevirtualiseerde datacenters en Cloud. Dit is een unieke combinatie om de groeidoelstelling van het Nutanix team en technologie te ondersteunen en verder te versnellen".

“De vernieuwende aanpak van Nutanix gaat zonder enige twijfel de manier waarop datacentra geconcipieerd worden grondig door elkaar schudden” zegt Kris Van den Bergh, General Manager Exclusive Networks Benelux. “Het feit dat de grootsten der aarde zoals een Google, Facebook en Twitter reeds op dit converged compute-storage concept beroep doen om de nodige snelheid en service te kunnen bieden aan hun klanten, bewijst de gedegenheid ervan. Exclusive Networks investeert alvast in de technologie en zal zo de eerste distributeur in Belux zijn met een datacenter architectuur die analoog is aan die van succesvolle Cloud bedrijven zoals Google en Amazon."

Show More
Back to top button
Close
Close