In 2013 beloont Tech Data Belux zijn klanten voor trouw en aankopen met td.boomerang

Tech Data Belux heeft geïnvesteerd in een incentiveprogramma dat de klantengetrouwheid van zijn klanten centraal zet. Het hele jaar door zullen alle Tech Data klanten beloond worden voor hun aankopen bij Tech Data.

post-image-3

 

Ternat, maart 2013 Tech Data Belux heeft geïnvesteerd in een incentiveprogramma dat de klantengetrouwheid van zijn klanten centraal zet. Het hele jaar door zullen alle Tech Data klanten beloond worden voor hun aankopen bij Tech Data.

 

Uw beloning voor trouwe aankopen bij Tech Data

 

td.boomerang werkt volgens het eenvoudige principe: hoe meer producten van deelnemende fabrikanten de reseller aankoopt, hoe meer punten hij spaart. Per aankoopschijf van 1000 euro verdient hij automatisch punten. Elk kwartaal stelt Tech Data een thema-incentive voor. Per kwartaal kunnen de winnaars samen met hun Tech Data salescontacts en de fabrikanten (hoofdsponsors) naar een topevent gaan. Het concept is zo uitgewerkt dat alle Tech Data resellers kunnen winnen. Heeft de reseller niet gewonnen op kwartaalbasis? Dan worden de kwartaalpunten opgeteld bij zijn jaarteller en zo kan hij meedingen naar een hoofdprijs in de afsluitende incentive. Zo blijft het een heel jaar spannend.

 

Bovendien zal het td.boomerang-platform ook ingeschakeld worden voor de andere incentives die de Tech Data fabrikanten gedurende het hele jaar apart voorstellen.  10% van de punten die in deze campagnes verzameld wordt, wordt bij de jaarteller toegevoegd.

 


Dit kwartaal sparen de Tech Data resellers tot eind april voor VIP-tickets voor de de prestigieuze 100ste Ronde van Frankrijk. Filip Waelkens, Sales Director Tech Data Belux, benadrukt ‘dat de eerste kwartaalincentive alvast een knaller is. De winnaars mogen getuige zijn van de aankomst en de huldiging van de gele trui op de Champs-Elysées. Zoals onze resellers het van Tech Data gewend zijn, zal het hen die dag aan niks ontbreken. En ook voor de 50 resellers die net naast de trofee gegrepen hebben, hebben we tal van leuke prijzen voorzien.’

 

Hij vult aan dat al het goede van incentives van de vroeger mee genomen werd in de nieuwe opzet van td.boomerang:

 

             Product met salesflags: hierbij telt de aankoopwaarde dubbel, ze helpen de resellers om hun omzet en dus ook hun puntenscore te verhogen

 

             Na registratie krijgt de resellers toegang tot de website met info over laatste nieuwtjes, deelnemende vendors, promoties. Hier kunnen het hele jaar door interessante opportuniteiten gespot worden

 

             Resellers kunnen hun firmascore ook opvolgen via de website: 100% transparantie door wekelijkse update op maandag en gedetailleerde puntenscore op basis van hun omzet.

 

Nog een voordeel: inschrijven voor td.boomerang is éénmalig, dit betekent dat resellers zich niet meer apart hoeven in te schrijven voor de andere campagnes in 2013.

 

 

 

Klant staat centraal

 

Ook in 2013 is het duidelijke doel van Tech Data Belux om zijn resellers centraal te zetten en begeleiden bij hun business en strategische keuzes.

 

Patrick Steenssens, Country Manager Tech Data Belux, licht de visie van Tech Data toe: ‘Dit jaar willen we onze resellers verder begeleiden bij hun differentiatie en helpen om zich te specialiseren volgens hun businesskeuzes.  Want wat onze resellers ook kiezen, Tech Data heeft alle producten en oplossingen in huis dankzij onze gediversifieerde business units. En we hebben ook de competente specialisten om onze klanten te begeleiden en te ondersteunen.’  We helpen u zaaien, maar ook oogsten.  Tech Data weet dat een transformatie als deze niet zomaar gebeurt, het is een lang traject waar af en toe ‘een duwtje in de rug’ meer dan welkom is.

 

 

 

td.boomerang geeft de Tech Data reseller slagkracht

 

Patrick gaat verder: ‘Dit duwtje in de rug hebben we vertolkt in onze keuze voor het td.boomerang-incentiveplatform.  Onze boodschap is duidelijk: ‘Koop bij Tech Data en u kunt niet enkel rekenen op onze support en services, maar u wordt ook automatisch beloond voor uw trouw met td.boomerang-punten.’ 

 

 

 

Over Tech Data
Tech Data Corporation (NASDAQ GS: TECD) is één van ’s werelds grootste distributeurs van technologieproducten van de voornaamste IT-hardware- en -softwarefabrikanten. Tech Data levert aan meer dan 120.000 leveranciers van IT-oplossingen in meer dan 100 landen. Iedere dag rekenen deze value added resellers op Tech Data om op een rendabele manier de technologiebehoeften van de eindgebruikers te ondersteunen, zoals kleine en middelgrote ondernemingen (kmo`s), grote ondernemingen en overheidsinstellingen. Tech Data staat op de 109de plaats op FORTUNE 500(R) en genereerde 25,4 miljard $ nettoverkoop tijdens het voorbije boekjaar (dat eindigde op 31 januari 2013). Voor meer informatie surft u naar www.techdata.be.

 

 

 

 

 

 

 

Perscontact

Noot voor de redactie

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

 

 

Tech Data Belux bvba

 

Christ’l Pauwels

 

Tel: +32 2 583 83 11

 

E-mail: channelmarketing@techdata.be

 

 

 

 

 

Show More
Back to top button
Close
Close