HP biedt financieringsoplossingen voor de volgende CloudSystem activiteit

Gerri Gold (VP global sales and marketing, HP Financial Services) belooft , tegen  1 mei  twee nieuwe programma`s: "Channel partner cloudSystem financing" en "roundtable".  Beide zullen genieten van de financieringsvoorwaarden voor de partners en / of voor hun klanten.  

post-image-3

Het principe is om gebundelde CloudSystem offertes die hardware, software en diensten combineren , te financieren.   Het doel van deze financiering is om voorschotten te dekken en alle verloningen te verzamelen op één factuur.  Na hem te hebben ondervraagd, vertelde Gerri Gold ons dat het CloudSystem financiering programma alle kleine en grote partners en hun klanten zal betrekken.

Het tweede aspect genaamd "Channel partner roundtable" is een financiële oplossing voor partners die leverancier willen worden van cloud-diensten van HP.  Dit aspect moet een oplossing bieden voor de onzekerheid van de financiële behoeften die gepaard staat met een variërend business model. "Het brengt een financiële roadmap voor het Cloudavontuur.  HP is zich bewust van het aantal technische partners die nog niet in de Cloud zijn. "

Show More
Back to top button
Close
Close