Veeam haalt brons op Channel Awards 2013

Veeam Software heeft brons behaald voor de Vendor Awards – Best Software op de 11e editie van de Channel Awards. Deze vond dit jaar op 31 januari plaats in de Grote Zaal van het Autoworld museum aan het Jubelpark te Brussel. Microsoft ging met het goud lopen en Vmware kreeg zilver.

post-image-3

Veeam behaalde brons in de categorie Vendor Awards voor Beste Software. Veeam Software is leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMwarevSphere® en Windows Server Hyper-V. In 2012 heeft het bedrijf een sterke groei gerealiseerd in de Benelux en deze laatste twee jaar groeide het team ook uit van 3 medewerkers naar 13. Ondertussen kende de softwareleverancier een jaarlijkse omzetstijging van 85%.

“We zijn trots dat we de bronzen award voor Best Software mochten ontvangen van de Belgische Channel professionals. Deze award toont ons dat onze blijvende inzet wordt beloond en het motiveert om onze oplossingen voor virtualisatie steeds verder te verbeteren”, aldus Ronald Ooms, Regional Manager van de Benelux.

De Channel Awards is het event voor de belangrijkste spelers in ICT-distributie: fabrikanten, verdelers en verkopers. Het stemproces gebeurde in 3 fases. In december werden Channel professionals uitgenodigd om vrijblijvend hun voorkeurspartner per categorie op te geven. In januari werd dan uit de genomineerden gestemd wie naar de Channel Awards mocht. Tijdens het event zelf konden de aanwezigen dan live hun stem uitbrengen voor hun favoriet.

Dit jaar werden alle records verbroken op het gebied van deelname aan het evenement. Meer dan 400 genodigden werden ontvangen voor de uitreiking in het prestigieus kader van Autoworld. Het is een stijging van ruim 30% ten opzichte van 2012.

Show More
Back to top button
Close
Close