Copaco Belgium lanceert Huawei en TP-LINK

IT distributeur Copaco versterkt zijn portefeuille met twee nieuwe merken: Huawei en TP-LINK. Het bedrijf breidt uit met de distributie van Huawei’s zakelijke oplossingen voor onder andere unified communications, networking en storage. Met TP-LINK biedt Copaco additionele SOHO (small office home office)–netwerkproducten zoals routers en adaptors aan via zijn gespecialiseerde resellers in België en Luxemburg.

post-image-3

Huawei kondigde recent zijn toetreden tot de Europese markt aan en doet dit in België met Copaco. Huawei is een merk met een uitstekende reputatie, en is daardoor uitgegroeid tot een van de grootste producenten van netwerk- en communicatiemateriaal in de wereld. Producten van Huawei staan gekend als betrouwbare en innovatieve oplossingen, waardoor ze een enorm potentieel hebben op de Belgische markt.

TP Link draait al iets langer mee en levert topkwaliteit aan een betaalbare prijs met een extra lange garantie. Door een sterke R&D en een streng kwaliteitsmanagement voorop te stellen, is TP-Link een belangrijke speler geworden. De kwaliteit van hun producten verzekert een goede verkoop op de Belgische markt.

“Beide merken groeien sterk en zijn ambitieuze uitdagers van de gevestigde waarden in hun productcategorie. Daarom passen ze zo goed bij ons” zegt Luc Schulze, Director van Copaco België.
“Copaco tracht net als Huawei en TP-Link het verschil te maken met een optimale service voor zijn klanten. Maximaal persoonlijk contact, flexibiliteit en een optimale logistiek maken deel uit van onze service, waarbij we verder gaan dan nodig is. ‘Serving you with a smile’ is hier niet zomaar een uitspraak; het is onze bedrijfscultuur. We zijn jong, reageren snel en kunnen meesurfen op de kennis van het moederbedrijf, de leidende IT-distributeur in Nederland. Net daardoor groeien we sterk en trekken we de aandacht van wereldwijde spelers zoals Huawei en TP-LINK.”

Show More
Back to top button
Close
Close