Latest Fujitsu displays take desktop ergonomics to a new level

Fujitsu kondigt vandaag een nieuwe generatie displays aan die desktop-ergonomie tot ongekende hoogtes tillen, met schermen die duidelijker, meer gedetailleerd en comfortabeler zijn dan ooit tevoren. Voor ‘desk jockeys’ die op kantoor de hele dag voor hun scherm zitten, is hun display een noodzakelijke interface. De keuze voor een ergonomisch model, dat vriendelijk is voor de ogen, kan een enorm verschil maken in het gebruikerscomfort en de kans op stressgerelateerde ziektes verminderen.

post-image-3

In vergelijking met eerdere modellen zijn de nieuwe Fujitsu displays beter verlicht, bijzonder helder en gemakkelijker aanpasbaar, en toch verbruiken ze 60% minder dan ooit tevoren. Het recentste assortiment Fujitsu―led-displays biedt bedrijven een enorm aantal mogelijkheden:displayformaten tussen een comfortabele 22-inch en een grote 27-inch, een bijzonder ergonomische hoogte en modellen met een aanpasbaar vlak, waarbij het veranderen van positie kinderspel is.

Het gloednieuwe Fujitsu display-assortiment bestaat uit drie modellen – de designed-for-professionals P-lijn, de slanke X-lijn en de veelzijdige B-lijn. De topper van het assortiment, de P27T-7 led-display uit de P-lijn van Fujitsu, staat in de lijst van de eerste 27-inch Quad High-Definition (QHD)-displays uit de sector die beantwoorden aan de strenge eisen voor besparing van het stroomverbruik volgens de ENERGY STAR® 6.0-normen en toch een comfortabele en diepgaande beeldervaring bieden.

De nieuwe generatie Fujitsu displays integreert ook de toenemende trend van mobiliteit in het bedrijf en introduceert ondersteuning voor MHL (Multi High Definition Link)-technologie met de X23T-1-display uit de X-lijn. Op die manier kunnen eigenaars van een smartphone hun telefoon als  mini-pc gebruiken, door hun display om te bouwen tot een groot scherm via MHL en gebruik te maken van een toetsenbord en muis die werken via Bluetooth. Een groot scherm is niet alleen handiger dan een smartphone om onderweg Office-documenten te bewerken, maar de display laadt bovendien ook de batterij van de telefoon op via de MHL-kabel.

Show More
Back to top button
Close
Close