Kaspersky Lab opnieuw "Leider" in Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms

Kaspersky Lab, toonaangevend ontwikkelaar van secure content en threat management-oplossingen, is voor het tweede jaar op rij benoemd tot "Leider" in de Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms. Volgens Kaspersky Lab heeft het deze status weten vast te houden dankzij de uitmuntende resultaten in zowel de categorieën ‘completeness of vision` als `ability to execute`.

post-image-3

Het Gartner Magic Quadrant is vanwege de complexe analyse van een breed scala aan endpoint protection platforms een invloedrijke benchmark voor bedrijven die IT-beveiligingsleveranciers en hun producten willen evalueren. Wereldwijd besteden bedrijven in het kader van hun aankoopbeslissingen veel aandacht aan deze bevindingen. Het Magic Quadrant is gebaseerd op criteria in twee categorieën: ‘de volledigheid van de visie’ (completeness of vision) en ‘het vermogen om deze uit te voeren’ (ability to execute). Volledigheid van de visie geeft het standpunt van de leverancier aan wat betreft innovatie, en of de leverancier de endpoint beveiligingsmarkt volgt of leidend is. Het vermogen om de visie uit te voeren omvat factoren zoals de financiële levensvatbaarheid van de leverancier, het inspelen op de markt, productontwikkeling, verkoopkanalen en de klantenbasis in het endpoint protection segment.

De belangrijkste voordelen van het door industrieleiders en analisten erkende KasperskyEndpoint Security zijn onder meer de zeer snelle en accurate detectie van malware en de geavanceerde HIPS-functies. De beheermogelijkheden van het product - dankzij Kaspersky Security Center`s uitgebreide management console - en een aantal goed geïntegreerde, intern ontwikkelde functies zorgen voor voortdurende verbetering van het aanbod van het bedrijf.

Eugene Kaspersky, voorzitter en CEO Kaspersky Lab: "We zijn bijzonder verheugd voor het tweede jaar op rij tot “Leider” te zijn uitgeroepen in Gartner`s Magic Quadrant. Het is voor ons uitermate belangrijk om een dergelijke positieve bevestiging te ontvangen van deze toonaangevende IT-marktonderzoeker. Ik zie onze positie in het Magic Quadrant als een bevestiging van de hoge kwaliteit van onze producten en oplossingen, die wij aan zakelijke klanten over de hele wereld aanbieden. Wij verbeteren onze oplossingen voor het bedrijfsleven voortdurend om nog betere scores te behalen op het gebied van malware detectie, product-snelheid en beheermogelijkheden, daarbij rekening houdend met de snel veranderende zakelijke omgevingen. Bedrijven moeten tegenwoordig mobiele en virtuele apparaten met daarop bedrijfsgegevens identificeren, beveiligen en  beheren. Het is onze taak om hen ‘best of breed’ oplossingen aan te dragen om dit zo effectief mogelijk te doen."

Show More
Back to top button
Close
Close