Exclusief bij Konica Minolta: document debookletting!  

Konica Minolta komt met een oplossing voor documentverwerking ontwikkeld in eigen beheer én met een applicatie voor documentbeheer ‘op de baan’. Twee nieuwigheden met weliswaar verschillende functionaliteit, maar met een gelijklopend resultaat: meer flexibiliteit en meer gebruiksmogelijkheden voor Konica Minolta’s DocuHUB-applicaties!   

post-image-3

Document debookletting

Debookletting is een gloednieuwe, optionele component voor de applicaties DocuHUB Express en DocuHUB Workflow. De ontwikkeling ervan is het resultaat van een co-productie tussen Konica Minolta Duitsland en Konica Minolta België.

Dankzij deze component wordt het automatisch debookletting van A3-duplexoriginelen in een document scanning en routing procédé mogelijk, snel en eenvoudig zonder manuele manipulatie van de papieren originelen. De pagina’s uit het oorspronkelijke document worden gereproduceerd op A4-formaat en enkelzijdig in de juiste bladvolgorde gesorteerd. Blanco pagina’s worden automatisch verwijderd. OCR’en van de teksten (Optical Character Recognition) is eveneens één van de “ingebakken”  functionaliteiten.

Document debookletting is een exclusiviteit van Konica Minolta. Basistoepassingen zijn archivering, integratie van papieren documenten in digitale werkstromen en het converteren van bestaande A3-originelen tot A4-documenten.

NSi Mobile

De NSi™ Mobile applicatie is dan weer dé oplossing voor mobiele medewerkers om documenten en elektronische bestanden veilig en betrouwbaar te versturen vanop een smartphone of tablet naar Konica Minolta DocuHUB-applicaties op kantoor. NSi™ Mobile is een extensie van het AutoStore-softwareplatform.

De functionaliteiten van deze applicatie dragen bij tot een nog grotere vrijheid bij de verwerking van uiteenlopende documenten en bestandtypes.

Mobiel vastleggen en doorsturen van informatie, verbeterde kwaliteit en consistentie van mobiele data, een gegarandeerd veilige toegang tot bestanden (MyFiles™), mobiele beveiliging en e-formulieren, het lokaliseren van de dichtstbijzijnde MFP om snel te kunnen scannen, faxen en printen (mobiel printen beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van 2013); het zijn stuk voor stuk interessante troeven die documenten nog mobieler maken !

Show More
Back to top button
Close
Close