Veeam Software zet sterke groei door in derde kwartaal

Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V, heeft in het derde kwartaal van 2012 een omzetgroei van 43% behaald ten opzichte van dezelfde periode in 2011. De inkomsten uit nieuwe licenties stegen met 30%. Daarnaast bereikte Veeam wereldwijd het recordaantal van 50.000 klanten.

post-image-3

“We zijn erg trots op het feit dat het aantal klanten in slechts zes jaar na de oprichting is uitgegroeid tot 50.000. Dit toont aan dat de kwaliteit en innovativiteit van onze producten zeer gewaardeerd worden,” vertelt Ratmir Timashev, President en CEO van Veeam. “Het is goed om te zien dat onze partners en klanten succes boeken, met name met ons product Backup & Replication voor back-up en databescherming voor VMware en Hyper-V.”

Enkele hoogtepunten van de vooruitgang die Veeam het afgelopen kwartaal heeft geboekt:

Klanten en partners – Veeam heeft het afgelopen kwartaal 7.000 nieuwe klanten mogen verwelkomen, waarmee het totaal aantal klanten wereldwijd uitkomt op 50.000.


Awards – Veeam en een aantal van haar klanten hebben verschillende prijzen gewonnen tijdens VMworld 2012 in Barcelona:

o Veeam Backup Free Edition ontving de prijs “Best Free Tool” van Virtualization Review

o Veeam-klant Tiger Wheel & Tyre won de titel “Best virtualization and server consolidation project” evenals “Best of Show” tijdens VMworld Europe

o Veeam-klant Catalent Pharma Solutions won “Best virtualization for disaster recovery project” tijdens VMworld Europe voor zijn gebruik van VMware vSphere 4.1 en Veeam Backup & Replication


Producten – tijdens VMworld Europe kondigde Veeam de beschikbaarheid van Veeam Backup & Replication 6.5 in het vierde kwartaal aan. Deze nieuwe versie bevat onder andere nieuwe restore-mogelijkheden voor Microsoft Exchange, HP StoreVirtual VSA en LeftHand snapshots. Een andere opvallende verbetering is de ondersteuning van VMware vSphere® 5.1 en Windows Server 2012 Hyper-V. Veeam is de eerste leverancier die beide nieuwe hypervisor-platformen ondersteunt.

Show More
Back to top button
Close
Close