Peter Bos wordt Distribution Manager ZyXEL Benelux

ZyXEL Communications, leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang, heeft Peter Bos aangesteld als Distribution Manager Benelux. Peter Bos gaat samen met distributeurs de netwerk- en wireless oplossingen van ZyXEL sterker positioneren in de retail en zakelijke markt. Met de invulling van deze functie onderstreept ZyXEL het belang van de samenwerking met zijn business partners. ZyXEL heeft een 100 procent indirect verkoopmodel.

post-image-3

Peter Bos heeft jarenlange ervaring in het distributiekanaal. Hij werkte eerder bij Canon, HALO en Grundig. Bos heeft ruime kennis op het gebied van business development, channel management, accountmanagement, retail trade marketing en distributie. Bos gaat voor ZyXEL het distributiekanaal verder versterken. “Ik ga samen met de distributeurs meer volume creëren met de verkoop van ZyXEL producten. Dat doe ik met broadline distributeurs en value added distributeurs (vad).”

Door de nauwe samenwerking met channel partners verwacht Peter Bos meer hoogwaardige ZyXEL netwerkoplossingen en netwerkprojecten aan klanten kunnen verkopen. “Doordat ZyXEL goede netwerkproducten met enterprise functies biedt tegen scherpe prijzen, zoals de nieuwe ZyXEL Smart Managed Switches serie. Deze serie is speciaal ontworpen voor het MKB met de modernste netwerkfuncties die eenvoudig te beheren zijn tegen lage kosten. Daarnaast biedt ZyXEL interessante branche-specifieke oplossingen, waaronder een mobiele PIN-terminal en een sterk beveiligde draadloze netwerkoplossing voor hotels.”

Jerry Gopal, Country Sales Manager van ZyXEL Communications Benelux is verheugd met de komst van Peter Bos. “ZyXEL blijft investeren in nieuwe producten en in zijn channel partners die actief zijn in de consumenten- en zakelijke markt. De aanstelling van Peter Bos past in de verdere groeiambitie van ZyXEL waarbij partners een cruciale rol spelen. Dankzij het brede netwerk en de ervaring van Peter Bos is hij in staat ervoor te zorgen dat de samenwerking  tussen ZyXEL, distributeurs en resellers uitstekend verloopt. Klanten profiteren hiervan doordat ze een brede keuze aan hoogwaardige draadloze en vaste netwerkapparatuur hebben tegen de beste prijs."

Show More
Back to top button
Close
Close