Lancering van het programma "Fun in the Sun" van Kappa data

De VAD Kappa Data lanceert op 20 september de tweede uitgave van zijn verkoopsprogramma "Fun in the Sun - TRIPle X edition". Dit programma, dat tot 28 februari zal duren, wil de IT resellers begeleiden bij hun zoektocht naar opportuniteiten en het afsluiten van deals. Het programma eindigt met een beloning, in de vorm van een reis waarvan de bestemming nog geheim blijft.

post-image-3

Met "Fun in the Sun - TRIPle X edition", wil Patrick Casteels, Managing Partner van Kappa Data, de banden nauwer aanhalen tussen de verdeler, de fabrikanten en het kanaal. "Het is een kans om kennis te maken met de nieuwe opportuniteiten en technologieën. Bovendien bieden wij technische support en ondersteuning bij de verkoop". De resellers kunnen bovendien uitblinken in 5 categorieën, ongeacht hun omvang. "Zowel klein als groot kan winnen".

Kappa Data wil ook de IT fabrikanten de kans bieden om een rechtstreeks contant te leggen met de resellers. En ook om de fabrikanten en Kappa data nauwkeurige informatie te geven over de acties die in de 6 volgende maanden gevoerd worden. "Dat alles in een gestructureerd programma dat kadert in een totaalproject".

Het programma zal op 20 september gelanceerd worden op de traditionele Kappa Data BBQ, die bijna 150 resellers zal bijeenbrengen. Inschrijving en registratie op de site van Kappa Data, via deze link.

Show More
Back to top button
Close
Close