Panasonic lanceert nieuwe serie modulaire blockcamera’s

Nieuwe camera’s geschikt voor industrie, medische sector en wetenschappelijk onderzoek

post-image-3

Panasonic brengt een nieuwe serie block module camera’s op de markt. Dankzij de nieuwe zoomcamera’s, waaronder de GP-MH310, GP-MS424 en GP-MS436. heeft Panasonic nu een complete lijn van blockcamera’s. De camera’s zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in de medische sector (ziekenhuizen, microscopie), industrie (kwaliteitscontrole, inspectie), wetenschap (onderzoek en laboratoria), broadcast (bijvoorbeeld natuurdocumentaires) en de beveiliging (bewakingscamera’s).

De GP-MH310 is een “single chip Full HD” modulaire camera met een uitstekende HDkwaliteit en kleurweergave. De camera heeft een aantrekkelijke prijs en praktische afmetingen waardoor ze geschikt is voor een grote verscheidenheid aan toepassingen in de industrie en de medische sector. De camera levert prima prestaties dankzij de resolutie die oploopt tot 1080p en de mogelijkheden om met meerdere formats te werken. Ondanks de diverse functies is de camera nog steeds zeer licht en compact. Bovendien is het mogelijk om het dag/nacht-schakelpunt eenvoudig aan te passen aan de omgeving, waardoor het mogelijk is om eenvoudig en automatisch beelden met een hoge beeldkwaliteit te registreren. Bij veel toepassingen zoals verkeerscontroles en in de automobielindustrie is het noodzakelijk om ‘stills’ te maken, die getriggerd worden door een bepaalde, externe gebeurtenis. De ‘Still Picture’ USB-functie met directe datatransmissie naar PC maakt deze blockcamera tot een ideaal onderdeel van dergelijke toepassingen.
De GP-MS424 en GP-MS436 zijn “single chip Super Dynamic” Modulaire camera’s met een dynamisch bereik dat 160 keer groter is dan bij traditionele camera’s. Deze twee blockcamera’s zijn optimaal geschikt voor medische en industriële toepassingen, bewaking en videoconferenties. Ze worden gekenmerkt door een aantrekkelijke prijs, 720x optische en digitale zoom voor de GP-MS 436, 480x gecombineerde zoom voor de GP-MS424, en vele andere functies zoals gespiegeld en ondersteboven fotograferen, bewegingsdetectie en een privacyfunctie.

Show More
Back to top button
Close
Close