Panasonic introduceert de nieuwe Full HD GP-US932X micro camera

Een compacte beeldoplossing voor medische, industriële, wetenschappelijke, broadcasting- en andere toepassingen

post-image-3

Panasonic lanceert een nieuwe serie micro camera’s die multi-inzetbaar zijn. De reeks kan gebruikt worden in verschillende sectoren zoals: de medische praktijk (ziekenhuizen, microscopie, tandheelkunde), de industrie (kwaliteitscontrole, inspecties), de wetenschap (onderzoeksfaciliteiten, laboratoria) en broadcasting (bijvoorbeeld natuurdocumentaires).

Panasonic heeft een flexibel gamma van micro camera’s (ook wel remote head camera’s genoemd) ontwikkeld. De GP-US932X is een model in deze nieuwe reeks en kan zowel compleet als in individuele componenten voor OEM-klanten worden aangekocht.
De GP-US932X levert HD-kwaliteit in micro-formaat over een lange afstand. De micro camera maakt daarvoor gebruik van een van de kleinste remote 3-chip camerakoppen, een gedigitaliseerd videosignaal en de mogelijkheid om de camera met verschillende kabellengtes te gebruiken. De camera ondersteunt verschillende videoformaten, zoals: HD / SD / digitaal / analoog. De verbeterde sensoren garanderen bovendien uitstekende prestaties met een verbluffende resolutie van 1000 beeldlijnen en een verhoogde lichtgevoeligheid van 2000lx op F10. Daarnaast is de GP-US932X een echt veelzijdig product dankzij extra functies zoals: beeldrotatie en spiegelingsopties, drie programma’s voor automatische aanpassing van o.a. de kleurtemperatuur, beeldpauzefunctie, 2.5x elektronische zoom, 12-axis kleurenmatrix, en een frequentie-afhankelijke detailversterker.
Met de nieuwe Binning Mode kan de gevoeligheid worden verhoogd tot 2000lx op F11 met minimale vermindering in resolutie.

Show More
Back to top button
Close
Close