Panasonic introduceert de nieuwe Full HD GP-KH232E micro camera

Een compacte beeldoplossing voor medische, industriële, wetenschappelijke, broadcasting- en andere toepassingen

post-image-3

Panasonic lanceert een nieuwe serie micro camera’s die multi-inzetbaar zijn. De reeks kan gebruikt worden in verschillende sectoren zoals: de medische praktijk (ziekenhuizen, microscopie, tandheelkunde), de industrie (kwaliteitscontrole, inspecties), de wetenschap (onderzoeksfaciliteiten, laboratoria) en broadcasting (bijvoorbeeld natuurdocumentaires).

Panasonic heeft een flexibel gamma van micro camera’s (ook wel remote head camera’s genoemd) ontwikkeld. De GP-KH231E is een model in deze nieuwe reeks en kan zowel compleet als in individuele componenten voor OEM-klanten worden aangekocht.
De nieuwe GP-KH232E camera bestaat uit een Remote Head en een Camera Control Unit, en is ultra compact, zonder in te boeten op beeldkwaliteit, gevoeligheid en kleurweergave.
De camera heeft een CMOS-aanpak met een enkele chip voor een hoge beeldkwaliteit en nieuwe Digital Signal Processing waardoor de zeer kleine digitale HD-camera met standaard C-Mount-type lensinterface mogelijk is. De camera ondersteunt verschillende videoformaten, zoals 1080p, 1080i, 720p, 576p/480p en 576i/480i en het bereikt een horizontale resolutie van 900 tv-lijnen, met een vereiste lichtsterkte van 2000lx op F5.6. De camera beschikt ook over een elektronische ontsluiter, Gain Control, Scene File, witbalanscontrole, elektronische zoom, beeldpauzefunctie, Flip & Mirror-modi en een dynamische bereikverruiming die kan worden geactiveerd om de gelijktijdige weergave van lichte en donkere objecten te verbeteren. Deze camera is uiterst geschikt voor filmwerk in smalle ruimtes en ondersteunt alle types videomonitors. Ze ondersteunt dan ook CCU-kabels over een lengte van 2 tot 15m en heeft twee CCU-versies met drie video output terminals die simultaan kunnen lopen (waaronder Component/RGB, HDMI, HDSDI en Y/C)

Show More
Back to top button
Close
Close