meet-it 2012: think-future, transform-it

Cloud, virtualizatie, BYOD, sociale media… De ICT business maakt een ingrijpende transformatieperiode door en dat heeft een duidelijke impact op iedereen binnen de IT sector.  Het is de kunst om nu de “opportuniteiten” te detecteren, te beslissen hoe u hierop reageert als bedrijf en deze nieuwe technologieën een business invalshoek te geven: zo kunt u zich differentiëren.

post-image-3

Op donderdag 13 september zal Tech Data u tijdens de jaarlijkse technologiebeurs meet-it, helpen om de toekomst van IT te transformeren.

Samen met de 76 deelnemende partners reikt Tech Data zijn IT resellers alle info aan om IT technologie op een rendabele manier om te zetten in veilige oplossingen voor hun klanten.

Op de Think Future stand worden deze oplossingen door de Think Future specialisten o.a. op een interactieve manier aangebracht. De resellers zullen op de expobeurs via een systeem van infokiosken alle info binnen badgebereik hebben en later downloaden en bekijken wanneer het hen past.


meet-it biedt ook een overzicht van alle initiatieven die Tech Data de laatste maanden opzette of vernieuwde:  iTouch, de besteltool voor Apple gerelateerde oplossingen, de service engineers van onze gespecialiseerde configuratie- en assemblagedienst zijn aanwezig om u uitleg te geven over onze configuratieservice, td.integration en op de td.software stand kunt u  terecht voor alle vragen rond licenties, ESD, License Online … Beursbezoekers kunnen hun kennis verruimen in de praktijkgerichte seminaries van Belgacom, Adobe, Microsoft en Cisco. Het is niet nodig om zich op voorhand in te schrijven, iedereen kan binnenspringen op de starturen van elke infosessie. Een overzicht van de seminaries kan ter plaatse op de infokiosken aan de Tech Data stand worden geraadpleegd. En omdat een beurs niet altijd pure ernst moet zijn, kunt u op meet-it uw foto laten nemen en misschien prijkt u wel op de cover van het driewekelijkse Refresh magazine van Tech Data!

Uiteraard zullen er ook nieuwe vendors te zien zijn en als altijd zal het niet ontbreken aan promoties. 
Last but not least is meet-it ook het ideale moment om te netwerken en uw salescontacten face-to-face te ontmoeten.  En dan is er nog de afterparty…

Het volledige Tech Data team en de deelnemende vendors kijken er dus naar uit om alle bezoekers te ontmoeten en te ondersteunen bij vragen. Transformeert u samen met ons de toekomst van IT? Kom dan naar meet-it. 
Tech Data partners kunnen inschrijven a.d.h.v. een code via de website: http://www.techdata.be/meet-it.
Snel zijn is de boodschap, er zijn nog een beperkt aantal codes.

Na volledige registratie, ontvangt u een confirmatiemail en op 10 september worden de e-tickets met toegangscode verstuurd.

Show More
Back to top button
Close
Close