De tablets doen het goed op IFA

Op de IFA beurs, waar de tv in de schijnwerpers stond, was ook de tablet een mooie rol toebedeeld. Er is nu voldoende aanbod om echt weerwerk te bieden aan Samsung en vooral Apple, dat al enkele jaren een monopolie heeft in de sector.

post-image-3


Samsung, Sony, Lenovo, ... Alle PC bouwers hebben er hun tablet voorgesteld. Grote, kleine, Windows 8 en Android modellen. Klassieke tablets, andere met een klein klavier opgeborgen in een soepele hoes. En ook hybride tablets die een PC worden door gewoon het klavier te verdraaien (Sony) of door een klavier aan te sluiten dat soms een tweede batterij bevat (Lenovo).

Sony zorgde voor een verrassing met zijn megatablet van 20 inch (de Tap 20), die gebruikt kan worden als gametablet wanneer men hem horizontaal zet op tafel, maar ook als desktop pc wanneer men een klavier en muis opsluit.

En tot slot is er de draagbare gameconsole van Archos: een Android van 7 inch speciaal voor het gamen, die onmiddellijk herkenbaar is aan zijn fysieke buttons en twee joysticks. Deze tablet/console zal verkocht worden aan een prijs onder de 150 €

Show More
Back to top button
Close
Close