Zebra Technologies stoffeert zijn ISV programma voor zijn resellers

Zebra Technologies (on demand printen en automatische identificatie) breidt zijn ISV (Independent Software Vendor) partner programma uit dat bestemd is voor uitgevers van software. Dit programma bevat voortaan twee troeven, "Opportunity Introduction" en "Validation", die het PartnersFirst porgramma van Zebra een update geven.

post-image-3

Het "Validation" luik moet oplossingen van ISV Partners waarvan de compatibiliteit met de Zebra producten getest en bewezen is,  "duidelijk" herkenbaar maken bij de eindgebruikers. Het programma biedt geregistreerde ISV Partners een kader waarmee zij de interoperabiliteit van hun softwaretoepassingen kunnen nagaan. En dat vooral door beroep te doen op de Zebra experts die gespecialiseerd zijn in de testprocedures.

Zodra een ISV Partner succesvol de valideringsfase doorlopen heeft, kan hij een trapje hoger en zijn applicatie, met de geteste Zebra producten, in de handel brengen als een "gevalideerde Zebra oplossing".

Het "Zebra ISV Opportunity Registration" luik van zijn kant is bedoeld om de ISV Partners aan te moedigen de Zebra printers aan het potentiële cliënteel voor te stellen en aan te bevelen. Dit programma geeft Zebra een beter zicht op de prognoses voor bestellingen en voorraden, en op de noden qua technische integratie. Het beloont tot slot ook de software-uitgevers met marketing fondsen als tegemoetkoming voor hun inspanningen om de vraag te stimuleren.

Show More
Back to top button
Close
Close