Dimension Data kondigt een partnerprogramma voor de cloud aan

Met de aankondiging van zijn OneCloud Partner Programma biedt Dimension Data aan zijn dienstverleners een technologie aan, diensten, marketing ondersteuning, en een ecosysteem, alles gebaseerd op de cloud.

post-image-3

Dit wereldwijde programma is erop gericht om dienstverleners, onderwijsinstellingen en overheidsinstellingen sneller nieuwe cloud diensten te laten commercialiseren. Het programma beoogt het op de markt brengen van cloud diensten te versnellen door gebruik te maken van Managed Cloud Platform (MCP) van de groep, ondersteuning bij verkoop en marketing, en ook van de Cloud Exchange van Dimension Data, dat toegankelijk is voor een ecosysteem van leveranciers die cloud diensten kopen en verkopen.

Deze aankondiging kadert in de verlenging van het Provider Compute-as-a-Service (CaaS) dat Dimension Data in februari dit jaar lanceerde. De partners die het statuut van Alliance Member verkrijgen hebben bovendien toegang tot de Cloud Exchange van Dimension Data, waarmee zij hun cloud footprint in de verschillende regio`s kunnen uitbreiden.

Show More
Back to top button
Close
Close