De IT-winkelketen IT Photo Hall staat te koop

De raad van beheer van Photo Hall Multimedia, filiaal van Spector Photo Group NV, heeft de lancering aangekondigd van een procedure voor de voortzetting van het bedrijf voor de handelsrechtbank. Het doel is om een overnemer te vinden voor de activiteiten van de retailketen in de Benelux.

post-image-3

De sterkere concurrentie, wereldwijde crisis, druk op de marges en daling van de IT-aankopen hebben de keten kleingekregen, ondanks de maatregelen die sinds 2011 zijn genomen om het overleven van de keten mogelijk te maken. Zo werden er bepaalde verkooppunten gesloten, was er een inkrimping van het personeel en een verandering van directie.

Dit alles volstond niet om de schuldeisers gerust te stellen.

De raad van beheer van Photo Hall heeft dus besloten om een overnemer te zoeken voor zijn activiteiten onder de bescherming van artikels 59 tot 70 over de voortzetting van bedrijven.

Photo Hall zegt tot alles bereid te zijn om de voortzetting te garanderen en om de huidige arbeidsvoorwaarden, de klantendienst en de relatie met de commerciële partners te kunnen behouden.

Show More
Back to top button
Close
Close