PANASONIC VERBETERT PRODUCTIVITEIT VAN DE ROBUUSTE CF-H2 FIELD & HEALTH TOUGHBOOK TABLETS

Panasonic kondigt vandaag de vernieuwingen aan voor haar robuuste CF-H2 Toughbook tablets, speciaal ontworpen voor de gezondheidszorg en nutsbedrijven. Beide modellen worden uitgerust met een snellere processor, een energiezuinige CPU en Bluetooth® 4.0 Low Energy-connectiviteit, waardoor medewerkers efficiënter en langer met de CF-H2 Toughbook tablet kunnen werken zonder op te hoeven laden.

post-image-3

De CF-H2 bestaat in twee specifieke uitvoeringen om tegemoet te komen aan de eisen voor hulpverleners in de gezondheidszorg en buitendienstmedewerkers in nutsbedrijven. De CFH2 Health is ontwikkeld om zorgpersoneel direct toegang te geven tot medische dossiers op locatie, en om gemakkelijk gegevens te registeren over patiënten en medicatie, waardoor de procesefficiëntie in de gezondheidszorg wordt verhoogd. De CF-H2 Health is bovendien speciaal ontworpen zodat het eenvoudig gedesinfecteerd kan worden.

De CF-H2 Field is speciaal ontwikkeld voor technische buitendienstmedewerkers die in alle weersomstandigheden en vaak in moeilijke condities moeten werken. Met zijn robuuste, ergonomische ontwerp, lange batterij-autonomie en uniek anti-zonlichtreflecterend scherm is de Toughbook touchscreen tablet de ideale mobiele partner om data en applicaties te raadplegen in zelfs de moeilijkste omgevingen. Dankzij zijn combinatie van draagbaarheid en connectiviteit zorgt de CF-H2 Field voor een hogere productiviteit op iedere locatie.

De belangrijkste verbeteringen

Beide modellen worden onder andere uitgerust met een derde generatie Intel® Core™ i5-3427U vPro™-processor, Low Voltage DDR3L RAM, Bluetooth® 4.0 Low Energyconnectiviteit en SuperSpeed USB 3.0. Daarnaast zorgt Panasonics Transflective Plustechnologie ervoor dat het scherm onder alle omstandigheden, en zelfs in fel zonlicht, perfect leesbaar is. Alle componenten zijn bovendien energiezuinig waardoor de autonomie van de batterij met een half uur is toegenomen om nu tot 7 uur onafgebroken werk toe te laten.

De CF-H2 blijven de sterkste meest robuuste tablets in hun soort en zijn bestand tegen water, schokken en hitte (IP54- MIL STD 810G-certificering). Het CF-H2 gamma biedt de mogelijkheid om optioneel een barcode scanner, een 3.0 megapixel camera met LED flash of geluidsspeakers aan te sluiten. De CF-H2 tablets zijn ook compatibel met CF-H1 randapparatuur, zoals het dockingstation, en zijn standaard voorzien van 3 jaar garantie.

Beschikbaarheid en prijs

De nieuwe CF-H2 Health en CF-H2 Field tablets zijn beschikbaar vanaf september 2012.

Voor meer informatie over prijzen kunt u Toughbook Benelux contacteren op +32 2 481 03 73 of mailen naar toughbook.benelux@eu.panasonic.com.

Show More
Back to top button
Close
Close