Een Sales Expert Program bij Vasco

Vasco (sterke identificatie en elektronische handtekening) breidt zijn programma online opleidingen uit voor het verkoopspersoneel van zijn distributie en reseller partners. Het wil zo de competenties van het kanaal op vlak van beveiliging verbeteren en de resellers er meer bewust van maken dat deze oplossingen gebruikt kunnen worden in andere activiteitensectoren.

post-image-3

Dit nieuwe Sales Expert Program is bedoeld voor het verkoopspersoneel dat al met succes de opleiding "Vasco Sales Training" gevolgd heeft. Deze nieuwe online opleiding, gebracht door de SEAL afdeling van Vasco (Security Experts Academy & e-Learning) "gaat nog een stapje verder" om de competenties van de resellers te verhogen in de oplossingen en producten van de fabrikant.

Volgens Vasco ligt de kracht van het programma in het feit dat het volledig gebaseerd is op echte cases. Wat de resellers en verdelers in staat moet stellen om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden, die gebaseerd zijn op voorbeelden die al in een reële situatie uitgeprobeerd zijn.

250 verkopers hebben deze opleiding al gevolgd, in hun eigen ritme.

Show More
Back to top button
Close
Close