PANASONIC TOUGHBOOK: UPDATES VAN DE ROBUUSTE CF-31 EN SEMI-ROBUUSTE CF-53

Na de eerder aangekondigde nieuwe versie van de CF-19, kondigt Panasonic Toughbook de geüpdate versies aan van zijn meest verkochte modellen: de volledig robuuste CF-31 en de marktleider, de semi-robuuste CF-53.

post-image-3

De belangrijkste verbeteringen aan de CF-31


Batterij: Dankzij de laatste vernieuwingen van Panasonic en Intel is een extra uur autonomie aan de Toughbook CF-31 toegevoegd. Mobiele werkers kunnen nu tot 14,5 uur werken zonder hun Toughbook op te moeten laden. Op het standaardmodel van de CF-31 kan ook een optionele tweede batterij worden aangesloten via het multimedia-slot. Gebruikers kunnen zo de hoofdbatterij vervangen terwijl de computer aanstaat en dus 24 op 24 onafgebroken verder werken. De optionele tweede batterij voegt op zich 6,5 uur extra toe aan de totale autonomie, die dan goed is voor 21 uur non-stop mobiel werken.

Prestaties: De nieuwe CF-31 bevat standaard een derde generatie Intel Core i5 Processor & Chipset. De Intel® Core™ i5-3320 vPRO™ (2.6GHz) standaard voltage processor met Intel® HD 4000 graphics zorgt ervoor dat het apparaat in staat is om de meest intensieve applicaties aan te kunnen. Naast de nieuwe CPU is de CF-31 ook uitgerust met een low voltage DDR3L RAM-module, die minder energie verbruikt voor meer efficiëntie en een langere batterij-autonomie. De hard disk drive capaciteit is verhoogd van 320 GB tot 500 GB en er kan optioneel een SSD van 128 GB of 256 GB worden toegevoegd.

Verbeterd scherm: Werkers op het terrein moeten altijd en overal data correct van hun scherm af kunnen lezen, ook in de zon. De nieuwe CF-31 is uitgerust met Panasonic’s Circular Polarizing-technologie waardoor het scherm ook in fel zonlicht uiterst leesbaar blijft.

Uitzonderlijke robuustheid: De CF-31 blijft de meest robuuste Toughbook uit het gamma en beschikt over een indrukwekkende IP65, MIL STD 810G-score voor zijn bescherming tegen water, stof, trillingen, schokken en extreme temperaturen.

Flexibel te configureren: Voor medewerkers in het veld is het essentieel dat het apparaat functioneert onder verschillende omstandigheden. De CF-31 wordt geleverd met standaard interfaces, zoals: 4 USB-poorten (USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 3), een HDMI- en een seriële poort. Daarnaast beschikt de CF-31 over een ingebouwd configuratie-slot dat kan worden uitgerust met een 2e LAN-, FireWire- of modem-poort afhankelijk van het specifieke project.

Andere opties zoals Smart Card-lezer, Fingerprint Reader, GPS en webcam zijn ook beschikbaar.

De belangrijkste verbeteringen aan de CF-53

Batterij: Dankzij de laatste vernieuwingen van Panasonic en Intel is een extra uur autonomie aan de Toughbook CF-53 toegevoegd. De nieuwe Toughbook CF-53 gaat tot 11 uur lang mee op Windows® 7, en met een optionele tweede batterij kan het gebruik ook bij dit model verlengd worden.

Prestaties: Dit nieuwe model van de CF-53 bevat een derde generatie Intel Core i5 Processor & Chipset. De Intel® Core™ i5-3320 vPRO™ (2.6GHz) standard voltage processor met Intel® HD 4000 graphics, zorgt ervoor dat het apparaat in staat is om de meest intensieve applicaties te kunnen draaien. Naast de nieuwe CPU is de CF-53 ook uitgerust met een low voltage DDR3L RAM-module, die minder energie verbruikt voor meer efficiëntie en een langere batterij-autonomie. De hard disk drive capaciteit is verhoogd van 320 GB tot 500 GB en er kan optioneel een SSD van 128 GB of 256 GB worden toegevoegd.

Touchscreenvariant: Naast het standaardmodel is de nieuwe CF-53 tevens verkrijgbaar met een Touchscreen. De Toughbook CF-53 en de Toughbook CF-31 zijn uitgerust met de nieuwste Bluetooth 4.0 Smart Ready-technologie die zorgt voor een snellere en efficiëntere verbinding voor mobiele werknemers. Daarnaast beschikken beide Toughbooks over GPS- en RFID-opties. De GPS-module is
ideaal voor medewerkers die in het veld werken met GIS/kaarten. De RFID-optie biedt gebruikers extra beveiligingsopties voor toegang tot het apparaat met behulp van twee-factor authenticatie via contactloze smartcards en pincodes. Beide Toughbooks zijn voorzien van een SuperSpeed USB 3.0 poort, waardoor data transfer 10 keer sneller gaat dan met een Hi-Speed USB 2.0 poort.

Beschikbaarheid en prijs

De nieuwe CF-31 en CF-53 zijn beschikbaar vanaf september 2012.

Show More
Back to top button
Close
Close