Brocade benoemt vier nieuwe partners

Brocade breidt zijn kanaal uit door de titel van "Premier Partner" toe te kennen aan 4 integratoren / resellers, met de bedoeling zo zijn IP marktaandeel in de Benelux te vergroten.

post-image-3

De nieuwkomers maken integraal deel uit van het Brocade Alliance Partner Network (APN) programma, dat een antwoord moet bieden aan bepaalde specifieke noden van bedrijven.

Eric van Gend, Channel Sales Manager voor de Benelux, omschrijft de nieuwkomers als vertrouwelijke adviseurs, die hun klanten kunnen helpen een antwoord te geven op de uitdagingen waarmee zij dagelijks geconfronteerd worden. Het "Premier" niveau is het derde van de vier niveaus van de Brocade resellers (Distributor, Elite, Premier en Select).

De vier nieuwe Premier Partner zijn de integratoren Axio Systems en D&MS, naast SolidBE en Yaguti Systems. Axio is specialist in IT infrastructuren zoals servers (voornamelijk Unix) en opslagarchitectuur (SAN, NAS), backups, virtualisering en IT diensten. D&MS heeft een grote ervaring opgebouwd in professionele audio-video oplossingen, en SolidBE is actief in netwerken en beveiliging. Yaguti Systems tot slot biedt producten aan voor informatie en geïntegreerde communicatie.

Show More
Back to top button
Close
Close