6 miljoen euro om de groei van ZapFi te financieren

ZapFi, leverancier van mobiele marketing oplossingen, kondigt een inbreng van 6 miljoen euro aan, een financiering vanwege een private Amerikaanse belegger.

post-image-3De bijkomende middelen zullen gebruikt worden om de ontwikkeling van strategische partnerschappen voort te zetten, en de uitbouw van de  ZapFi strategie te versnellen, om zo een one-to-one mobiele marketing community in Europa uit te bouwen, aldus Gery Pollet, oprichter van ZapFi.

Om zijn WiFi netwerk uit te breiden, zal ZapFi op zoek gaan naar telecompartners die op de internationale markten een strategische positie hebben. Het partnerschap met ZapFi zal de telecomoperatoren een bijkomend kanaal bieden waarmee zij een unieke dienst kunnen bieden aan hun klanten. De telecomoperatoren zijn trouwens zelf bezig om Wi-Fi te adopteren, dat de beste technologische oplossing is, om zo het dataverkeer op hun overbelaste 3G netwerken te ontlasten, en hun draadloze 4G netwerken aan te vullen.

"Met deze nieuwe financiering zullen wij onze internationale uitbreiding kunnen versterken en nieuwe commerciële opportuniteiten bieden aan onze klanten, door hen te helpen met hun engagement tegenover hun mobiele gebruikers", verklaarde de CEO van het bedrijf.

Show More
Back to top button
Close
Close