Nieuwe Iomega StorCenter px12-450r biedt KMO totaaloplossing voor netwerkopslag

Iomega, filiaal van de groep EMC (NYSE: EMC) en wereldleider op het vlak van databescherming, biedt met zijn StorCenter™ px12-450r een oplossing voor gegevensopslag een multiprotocolnetwerk die bestemd is voor KMO, voor bijkantoren en multisite ondernemingen.

post-image-3

StorCenter px12-450r is uitgerust met de nieuwe processor Intel Xeon E3-1200 v2 met 8 Go aan RAM-geheugen, zorgt voor een betere ondersteuning van de gebruiker en is compatibel met de harde schijven van 4 TB en de 10 gigabit-Ethernet netwerken (10GbE). Bovendien maakt StorCenter px12-450r gebruik van de laatste versie van EMC® LifeLine™, een verfijnd besturingssysteem dat de expertise en de professionele functionaliteiten van cloud computing van EMC toegankelijk maakt voor een breed scala aan gebruikers.
 
De nieuwe matrix voor netwerkopslag StorCenter px12-450r is speciaal ontworpen voor geavanceerde functies zoals deduplicatie, virtuele desktopinterfaces (VDI), databases en opslagapplicaties. Onder de opkomende applicaties kunnen we als voorbeeld de video management systemen (VMS) vermelden die bestemd zijn voor bewaking en de directe installatie van McAfee VirusScan Enterprise op de oplossingen voor gegevensopslag.

De nieuwe matrix voor netwerkopslag Iomega® StorCenter™ px12-450r zou wereldwijd beschikbaar moeten zijn vanaf het derde trimester van 2012. Het product zal in diverse configuraties aangeboden worden: van een model zonder harde schijf tot een versie van 48 TB (van zodra de harde schijven van 4 TB beschikbaar zullen zijn). Alle geproduceerde configuraties zijn uitgerust met harde schijven Serial ATA van het type server (uitgezonderd het model zonder harde schijven). De prijzen beginnen vanaf 4.999,00 € excl. btw voor het model zonder harde schijf (aanbevolen kleinhandelsprijs).


Show More
Back to top button
Close
Close