NetApp breidt zijn ecosysteem van Cloud partners uit

NetApp breidt zijn ecosysteem uit van VAR partners die de middelgrote bedrijven willen helpen om gebruik te maken van de cloud.

post-image-3

Volgens een recente studie van Enterprise Storage Group zal 74% van de middelgrote bedrijven in 2012 zijn uitgaven voor cloud diensten verhogen. In dat perspectief kondigt NetApp aan dat het met bepaalde VAR partners wil samenwerken om Data Protection as a Service (DPaaSn) te ontwikkelen, dat voorgesteld wordt als zijnde "de eerste logische stap voor tal van middelgrote bedrijven naar cloud diensten"". Het belooft een betere bescherming van de bedrijven tegen productiviteitsverlies.

De fabrikant kondigt tegelijkertijd nieuwe programma`s aan waaronder de "GetSuccessful Cloud Services", die de partners een kwalitatieve spitstechnologische ondersteuning bieden, en de mogelijkheid om in contact te komen met het NetApp ecosysteem van cloud services partners, "om zo hun activiteit te transformeren en cloud diensten te exploiteren". Daar komt ook nog een aanbod van financiering bij voor partners die van plan zijn om hun bestaande NetApp storage platform op te geven ten gunste van het nieuwe FAS2200 gamma. NetApp zal bovendien meedoen aan de "Real World Advantage" campagne van VMWare, die verschillende marketing en commerciële tools aan VAR partners biedt. Deze tools moeten ervoor zorgen dat er meer opportuniteiten en contacten gecreëerd worden bij de middelgrote bedrijven, om zo VMWare en NetApp oplossingen te verkopen.

Show More
Back to top button
Close
Close