Een reeks programma`s om de rendabiliteit van de partners van Fortinet te verhogen

De specialist in netwerkbeveiliging lanceert een reeks initiatieven voor zijn channel, in de vorm van programma`s en tools rond opleiding, winst, en de plaatselijke aanwezigheid van partners. De ambitie: de knowhow en rendabiliteit van de resellers en verdelers verhogen.

post-image-3

Het is een lange lijst. Om te beginnen het programma Authorized Training Centers (ATC), dat de performantie en het engagement van elk centrum evalueert. De bedoeling daarvan is de productkennis van de resellers te verhogen, door de nadruk te leggen op een plaatselijke opleiding over de hele Fortinet portefeuille.

Vervolgens is er het RMA Verdeler programma, dat hen moet aanmoedigen om plaatselijke RMA centra te worden en zo te besparen op leveringskosten (inbegrepen de levering D +1-werkdag).

Op mobiel vlak is er de mobiele Fortinet App voor iPhone en Android die (de partners) toegang geven tot de productinformatie van Fortinet en updates over bedreigingen.

Een lijst waarbij men ook nog de gratis online webinars moet voegen en de doelgerichte communicatie in functie van het statuut en de specialisering van de partners. En tot slot is er een `40 minutes` programma om de partners op te leiden over nieuwe producten en speciale tools.

Show More
Back to top button
Close
Close