New Business Development Manager at Exclusive Networks

Jürgen De Wolf wordt vanaf 1 juni Marketing & Business Development Manager bij Exclusive Networks

post-image-3

Na ruim negen jaren als Marketing Manager van interAct, de value divisie van Ingram Micro, zegt Jürgen De Wolf de Citrix distributeur vaarwel. Hij wordt vanaf 1 juni Marketing & Business Development Manager bij Exclusive Networks, de added-value distributeur gespecialiseerd in Security en Networking en actief in 14 Europese landen.  De Wolf blijft dus wel in het distributiekanaal.

Kris Van den Bergh, General Manager van Exclusive Networks, kijkt uit naar de komst van Jürgen De Wolf: “Onze positie als added-value distributeur versterken, met een duidelijke focus op de ondersteuning van onze partners is onze hoofdprioriteit. Ik ben ervan overtuigd dat met zijn marketingexpertise en contacten in het distributiekanaal, Jürgen zal kunnen bijdragen aan onze groei en succes en hij onze resellers en leveranciers zal kunnen ondersteunen bij al hun marketingactiviteiten.”

“Exclusive Networks is de onbetwiste leider in zijn marktsegment”, bevestigt Jürgen De Wolf. “Mijn rol bestaat erin om deze positie nog verder te definiëren, te vergroten en te versterken. Exclusive Networks beschikt over een unieke positionering en kan zijn resellers uitzonderlijke oplossingen en debijhorende ondersteuning aanbieden op het vlak van Security en Networking. Het is voor mij dan ook een enorme uitdaging om bij te dragen aan het succes van deze onderneming, met een groot potentieel voor innovatie en groei.”

Show More
Back to top button
Close
Close