VMware opent zijn Partner Exchange (PEX) in Brussel op 24 april in de Event Lounge

VMware organiseert in Brussel een sessie van zijn jaarlijkse conferentie die volledig gewijd is aan zijn partner. De gelegenheid voor "VMware Partner Exchange on Tour" om zijn plaatselijke verankering te versterken.

post-image-3


Elk jaar brengt het evenement honderden sales-professionals en technische experts van partnerbedrijven bijeen. Het evenement richt zich specifiek tot corporate resellers, verdelers, solution providers, systeemintegratoren en outsourcers, alsook tot technologische partners en leveranciers van VMware diensten.

Concreet zullen er bij de sessies verkoopstrategieën ontwikkeld worden, zal er informatie gegeven worden over de verkoop/marketing programma`s en zullen er gevorderde opleidingen gegeven over de VMware technologie.

De deelnemers zullen de visie en roadmaps van de plaatselijke managementteams kunnen ontdekken. Maar ook leren hoe ze efficiënt VMware oplossingen kunnen verkopen en installeren. Zonder het onontbeerlijke netwerken te vergeten met de andere partners van de fabrikant.

De plaatselijke VMware experts zullen van de partij zijn om de nieuwe partnerprogramma`s uit te leggen, de beste praktijken te bestuderen en de volgende opleidingen te ontdekken.

De volgende sessies staan op het programma: Sales and Business, Cloud infrastructuur, beheer van de virtualisering, diensten, Cloud Application Platform, End-User Computing, C-Level Selling, opkomende producten en verticale segmenten.

Waar: Event Lounge, 16 F Bld Général Wahis, 1030 Schaerbeek
Info en inschrijvingen:  http://www.partnerexchangeontour2012.com/Brussels

Show More
Back to top button
Close
Close